coverfitness

10 mirisnih sveća koje će obasjati tvoje proleće

facebook-share twitter-share pinterest-share

10 mirisnih sveća koje će obasjati tvoje proleće

Definitivno nam nije potreban poseban razlog da zapalimo mirisnu sveću, ali one prosto imaju tu moć da uz njih bilo koja svakodnevna aktivnost kod kuće izgleda kao trenutak samougađanja. Čak i bez osvetljenja, njihovi mirisi mogu da prožimu prostor, pružajući vašem domu vlastiti upečatljivi miris.

Kako dani postaju sve duži i svetliji, ima smisla da upalite svoje omiljene mirisne sveće. Od kultnih favorita do manje poznatih skrivenih dragulja, pred vama je 10 najboljih mirisnih sveća koje ćete paliti kakvo god vas raspoloženje pogodi ovog proleća.

 

1. Bath & Body Works Midnight Blue Citrus 3-Wick Candle

Dopada nam se sveća koja je snažna, ali ne toliko jaka da nam nakon toga stvara osećaj vrtoglavice. Plava citrusna sveća White Barn Midnight Blue savršen je miris. Naglašavamo da je ovo redakcijski favorit i često je možete naći na popustima.

Ova sveća miriše tako sveže! Ima miris citrusa, ali nije super jak ili preterano sladak. Volimo napustiti prostoriju na trenutak i vratiti se njenom mirisu!


2. Voluspa Japonica Baltic Amber Candle

Drvenast, praškasti, smolasti i zaslađen zrncima vanile, miris baltičke Amber sveće iz Voluspe udoban je poput toplog zagrljaja. Staklena posuda od teksturnog, izrezbarenog stakla takođe može da bude predivna vaza za pupoljke ili držač četki za šminku nakon što vosak izgori.

 

3. Surf Out-of-Doors Candle

Ova sveća kompanije United By Blue ne samo da miriše dobro (poput svežeg, slanog morskog vazduha), već takođe deluje dobro. U sklopu filantropske misije brenda, United By Blue uklanja svaki kilogram smeća iz okeana i vodotoka za svaki prodati proizvod. Razlog više za ekološki osvešćene da pruže šansu ovom brendu i njihovoj sveći.


4. Brooklinen Magic Hour Scented Candle

Brooklinenova Magic Hour sveća ima mekan, ali raskošan miris ruža osušenih na suncu. Njegove note mošusa i bibera daju na prirodnoj eleganciji mirisa.


5. Catbird Summer in Italy Travel Candle

Svojim laganim narandžastim cvetom i mednim notama, sveća „Leto u Italiji“ od Catbirda je olfaktorni ekvivalent vožnji pored citrusnih polja na vespi.


6. Year & Day Daybreak Infinite Candle

Ako gajite naklonost prema belim cvetovima poput jasmina i tuberoze, Year & Day's Daybreak sveća miriše na večni buket vaših snova. To je deo linije koja se zove "beskonačne sveće", jer će Year & Day zapravo napuniti elegantnu keramičku posudu za vas kad sve bude izgorelo!


7. Keap Green Market Candle

Ništa neće pokrenuti vašu žudnju za svežom salatom poput sveće Keap's Green Market. Vodene, sveže i zeljaste, gorke note krastavca i bosiljka jedinstvena su zelena alternativa mirisnijim svećama inspirisanim cvećem.


8. Otherland Blue Jean Baby

Poput para sveže opranih, vintage CK još uvek toplih sa štriha, Otherlandova Blue Jean Baby sveća je kombinacija ispranog džinsa, belog mošusa i cvetova mimoze. Ova keramička posuda takođe dolazi s ilustrovnom kapicom koja pomaže u očuvanju prolećnog mirisa od isušivanja.


9. Field Apothecary Rain Candle

Petrichor je tricky miris koji se odlično uklapa u mirisnu svijeću, a ova interpretacija posle kiše iz Apoteke Field jedan je od naših novih favorita. Note geranijuma i limunske trave su biljne i sveže, dok vetiver i pačuli daju malo zemljanog šmeka.


10. Le Labo Santal 26 Classic Candle

Ne morate čak ni zapaliti ovu luksuznu, sojinu voštanu sveću iz Le Labo-a da biste uživali u njenom začinjenom, jantarnom parfemu. Hvaljena od strane recenzenata zbog čistog, ravnomernog izgaranja i legendarnog "bacanja", u osnovi je najdraži kult brenda (ako je pomalo sveprisutan) Santal 33 miris u obliku sveća.

Povezane objave
  1. LOEWE mirisi za kuću i sveće inspirisane povrtnjakom LOEWE mirisi za kuću i sveće inspirisane povrtnjakom
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top