coverfitness

19-godišnja Izraelka je najlepša devojka na svetu

facebook-share twitter-share pinterest-share

19-godišnja Izraelka je najlepša devojka na svetu

Yael Shelbia izabrana je za najlepše lice 2020. od strane TC Candler-ove liste "100 najlepših lica godine". Pored toga što je na čelu ostatka svetske ženske populacije, Shelbia je pobedila i koleginicu Isrealija Gal Gadot, koja je bila 21. na listi.

19-godišnjakinja trenutno služi obavezni vojni rok u vazduhoplovstvu, navodi Times of Israel. Ali lepotica Gen Z-a je takođe hot manekenka i nova glumica, koja je već pozirala za KKW Beauty od Kim Kardashian, kao i za beauty liniju Kylie Jenner izmedju ostalog, i ima instagram koji preko milion pratilaca.

Yael Shelbia

photo: instagram

Ovo nije prvi put da je privukla pažnju prestižne liste - rangirana je na 3. mestu 2018. godine, a 2019. na drugom mestu, pre nego što je ovog puta zauzela tron. TC Candler udružio se sa The Independent Critics i zajedno objavljuju svoje godišnje liste još od 1990. Oni biraju hiljade slika poznatih ličnosti kako bi pronašli pobednike, nastojeći da sastave reprezentativnu listu savremenog ideala svetske lepote.

Estetika je samo jedan od kriterijuma za sastavljanje liste. „Otmenost, elegancija, originalnost, odvažnost, strast, staloženost, radost, obećanje, nada... svi su oličeni u prelepom licu.“

Yael Shelbia

photo: instagram

Ali ipak, Yael priznaje da je dobila mnogo hejterskih komentara na njenu pobedu. Rekla je da su ljudi optužili TC Candler da ima "loš ukus", pa čak i da je lista "netačna". Na kraju je dodala: "Mislim da ono što čoveka čini lepim jeste da bude ljubazan, skroman i pre svega pozitivan. Kad si dobar, to ti se zaista pokaže u očima, a oči nikad ne lažu".

Yael Shelbia

photo: instagram

yael shelbia

photo: instagram

yael shelbia

photo: instagram

yael shelbia

photo: instagramKolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top