5 pristupačnih beauty proizvoda za kojima lude poznati

facebook-share twitter-share pinterest-share

5 pristupačnih beauty proizvoda za kojima lude poznati

Celebriti često sarađuju s najboljim svetskim šminkerima, dermatolozima i stručnjacima za negu kože, pa imaju kontakta sa vrhunskim kozmetičkim proizvodima. Iako ne čudi kada A-list govori o proizvodima bez kojih ne mogu živeti, a za koje je potrebno par prosečnih plata za kupovinu, često nam zaigra obrva kad čujemo šta koriste od pristupačnijih proizvoda. Koji su najbolji kozmetički proizvodi koje možete pronaći u rutinama poznatih osoba?

Pixabay - Beauty productsPhoto: Pixabay

Pored njih ističemo pristupačne proizvode za negu kože kojima slavne ličnosti veruju kako bi postigle blistav ten. Otkrijte 5 proizvoda u drogerijama na koje se zaklinju slavne osobe - od hidratantnog balzama koji Beyoncé stavlja pre spavanja do pilinga za lice vredan 4 funte, za koji Gigi Hadid kune, do neočekivanog proizvoda koji šminkerka Jennifer Lopez koristi za stvaranje super osvetljene kože i još mnogo toga.

Beyoncé

Proizvod: Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm (£9)

Beyoncé koristi akvafor na licu pre nego što sklizne u krevet. "Idem u krevet izgledajući totalno masno", kako je jednom prilikom izjavila za Elle, "nije sve glamur za mene."

 Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm

Jennifer Lopez

Proizvod: Neutrogena Ultra Sheer Body Mist Sunscreen (£8)

Ispada da možete ponovo stvoriti sjaj Lopezovog potpisa koristeći ovu Neutrogena kremu za sunčanje, ali ne iz razloga koji možda mislite. Njen šminker, Scott Barnes, nedavno je podelio da je to njegova tajna u postavljanju šminke i stvaranju super osvetljene kože.

Neutrogena Ultra Sheer Body Mist Sunscreen

Kim Kardashian West

Proizvod: Neutrogena Hydro Boost Eye Cream ($19)

Iako Kim Kardashian West redovito ulaže u luksuzne kozmetičke proizvode, na svojoj je aplikaciji delila je i svoje omiljene proizvode iz apoteke.

Neutrogena Hydro Boost Eye Cream  

Gigi Hadid

Proizvod: St. Ives Apricot Scrub (£4); Neutrogena u (£5)

Hadid je az “Teen Vogue” otkrila tajnu o svojom omiljenom kozmetičkom proizvodu iz drogerije, primetivši: "Volim piling St. Ives od marelice"

St. Ives Apricot Scrub

 

Rihanna

Proizvod: Weleda Skin Food (£13)

Prema pisanju “InStyle” magazina, ova super hidratantna krema nalazi se na Rihanninom popisu zahteva proizvoda kada radi manikir.

 Weleda Skin Food

 

 

 

 

 

 

 

Povezane objave
  1. Kako koristiti retinol? Vodič ZA i PROTIV Kako koristiti retinol? Vodič ZA i PROTIV
To Top