Ada Mall

6 najboljih prijateljskih TikTok izazova

facebook-share twitter-share pinterest-share

6 najboljih prijateljskih TikTok izazova

Ako ste stariji od 22 godine, verovatno ste na Instagramu primetili gomilu smešnih i podjednako bizarnih videa u kojim se potpuni stranci takmiče u savladavanju najbesmislenijih mogućih izazova, imitacijama, ponavaljaju nesvakidašnje koreografije uz zarazne muzičke teme, ili jednostavno daju odgvoore na najuvrnutija moguća pitanja. Za slučaj da ste nešto mlađi, sigurno ste na svoj telefon skinuli najgotivniju mobilnu aplikaciju TIKTOK koja sve to omogućava. Činjenica da sve više vremena blejite na TikToku dokaz je da ste ili mladi telom ili duhom. Odabrali smo 7 najpopularnijih izazova koji će vam omogućiti da iskažete svoje najbizarnije talente, a da vas zbog toga niko ne gleda kao da ste pali s Marsa.


1. The #SavageDance Challenge

Prvi izazov u kojem treba da se oprobate je #savagechallenge. U ppitanju je jedan od najpopularnijih plesova koje je iznedrio TikTok. Nakon što ga uvežbate do perfekcije i snimite za svoje pratioce koji će vas nagraditi #like ili komentarom, imaćete utisak kao da ste odradili dobar trening u teretani.

2. The #TreasureChallenge

Njegujete svoje najbolje prijatelje i odnose koje imate s njima. Ne znate šta biste učinili bez njihovog saveta ili njihove stalne spremnosti da nauče da đuskaju  na TikTok-u s vama. Zato treba da probate #treasurechallenge. Zarazan ples koji je lak za savladavanje.

@lydia.millington

peep boomerߑࠦlt;a title="fyp" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/fyp">##fyp ##dance ##piday ##treasurechallenge

♬ Treasure - jloveswebtoon13

3. The Opposite Best Friends Check

Znate li što kažu o suprotnostima? Da se privlače. U slučaju vas i vašeg najboljeg prijatelja, to može biti istina, jer jedan od vas obično nosi tamnije boje, a drugi je uvek u svetlijim - i tako dalje. Zato isprobajte izazov #polaroppositefriendcheck.


4. The #FridgeChallenge

Vaše lude ideje najbolje mogu doći do izražaja uz #fridgechallenge. Ovaj izazov zahteva od vas i vaših prijatelja da snimite male klipove kako izvlačite neočekivane stvari iz vaših frižidera. Što su stvari čudnije, to je bolji video. Nakon što svi pošalju svoj klip, sastavite ih sve zajedno i objavite ih na TikTok-u uz pomoć hashtaga.

@jackie.rendonnn

So my Mexican mom walked in on me and well.....ߒࠨwait until the very end) ##fyp ##foryou ##fridgechallenge ##mexican ##mexicanmom ##gonewrong

♬ original sound - jackie.rendonnn

5. The #FashionChallenge

Ovaj #fashionchallenge je sladak način za vas i vaše BFF-ove da isprobate različite odevne komade u svom ormaru i napravite simpatičnu modnu reviju. Na znak audio snimka, ovaj izazov je da isprobate različite tipove odeće poput "casual" i "natural". Rezultat je tako šik.


6. The #KUWTK Challenge

Pravi fanovi najpoznatijeg reality klana Kardashian-Jenner dobili su novu dozu svojih omiljenih likova uz #KUWTK challenge. Izaziva vas da ponovo kreirate audio snimke iz emisije, ponašajući se kao da ste Kim, Kris ili Kourtney.

@hannahg11

@therealdbcoop decided to join in on the fun ##fyp ##foryou ##foryoupage ##kuwtk

♬ original sound - kardashvideos

Ovo su samo neki od svetski poznatih izazova. Logično da što se tiče domaće TikTok zajednice, postoje i domaće varijacije na temu i originalni izazovi. O tome nekom drugom prilikom.


Povezane objave
  1. Gen Z menja značenje onoga što je sexy Gen Z menja značenje onoga što je sexy
  2. Da li GEN Z ubija beauty industriju? Da li GEN Z ubija beauty industriju?
  3. Rodno neutralni emoji novost u Apple update-u Rodno neutralni emoji novost u Apple update-u
  4. Koronavirusna kultura Koronavirusna kultura
To Top