cover citati

7 predloga za fashion poklon koji će roditelje i decu ostaviti bez daha

facebook-share twitter-share pinterest-share

7 predloga za fashion poklon koji će roditelje i decu ostaviti bez daha

Čin poklanjanja simbolizuje poštovanje i ljubav prema osobi kojoj se poklanja, a poklon predstavlja osobu koja poklanja, otkriva njen ukus i uložen trud da nađe i izabere dar u skladu sa prilikom i osobom kojoj je namenjen. Poklanjanje deci uvek je malo komplikovanije, jer istovremeno poklon se tiče i roditelja čijoj deci poklanjamo.


Garderoba izražava naš stil i osećaj za modu, lepo i uklapanje. Preko nje nas drugi percipiraju i procenjuju, ponekada nismo ni svesni koliko garderobom govorimo o sebi. Garderoba je sjajan poklon kada želimo da izrazimo kako nekoga doživljavamo.


Za vas smo pronašli 7 predloga za Pertini fashion poklon koji će i roditelje i decu ostaviti bez daha, a što je najvažnije u kojima će se deca osećati udobno i slobodno.


1. Haljina za bebe

Kada kupujemo prvi  poklon za novorođenče za tu priliku uvek želimo da poklon bude nešto posebno. Unikatne haljinice za bebe brenda Maison Marasil oduševiće baš svaku mamu, a devojčice će biti odevene kao princeze.

pertini fashion

photo: pertini


2. Košuljica i leptir mašna za dečake

Specijalno dizajnirane košulje uz koje možete uklopiti i leptir mašnu ili kravatu brenda Pierre Cardin mogu biti sjajan poklon za dečaka ukoliko idete na rođendan ili drugu svečanu priliku. Svaki put kada tu kombinaciju budu oblačili setiće se da ste se baš vi potrudili da za njega izaberete tako stilizovan poklon.

pertini fashion

photo: pertini


3. Letnja košulja sa havajskim dezenom

Havajski dezeni su već decenijama u modi. Simbolizuju dobro raspoloženje, zabavu, lepo vreme i srećne trenutke. Pertini fashion letnja košuljica sa havajskim dezenom je odličan poklon ukoliko želite da kažete da vas neko asocira na sve što je pozitivno.

pertini fashion

photo: pertini


4. Haljinice za školarce

Polazak u školu je svake godine poseban trenutak, a pogotovo kada se  kreće u prvi razred. Za ovu priliuku poklonite Maison Marasil haljinicu. Svaka devojčica će je sa zadovoljstvom nositi u školi i naglasiti individualni stil.

pertini fashion

photo: pertini


5. Trenerka za jesen

Deca veoma često imaju odbojnost prema svemu što nije sportska garderoba, ali to ne znači da će biti obučeni sa manje ukusa. U Sprint trenerkama će svako dete izgledati u casual fazonu sa sopstvenim “pečatom” na sportskoj kombinaciji.

pertini fashion

photo: pertini


6. Letnji kombinezoni za devojčice

Poslednjih nekoliko godina kombinezoni su jedan od najtraženijih modnih artikala. Ukoliko želite da se devojčica obraduje jer će izgledati kao mama poklonite joj Mandarino kombinezon koji je dizajniran primereno za male dame.

pertini fashion

photo: pertini


7. Aksesoar

Šeširi, sunčane naočare, šnalice, kape i rajfovi uvek se mogu naći u kesi uz svaki komad garderobe koji poklanjate. Pertini Fashion nudi ogroman izbor brendiranog I specijalno dizajniranog aksesoara za decu koji će kao “final touch” biti idealan dodatak vašeg savršenog poklona.

pertini fashion

photo: pertini


Ako vam se neki od naših predloga svideo, požurite, jer kako saznajemo, još uvek je aktuelno Pertini fashion sezonsko sniženje.


Brend Pertini Fashion čija se najveća radnja nalazi u Ada Mall Shopping Centru nudi unikatno dizajniranu premium dečju garderobu, kojom ćete oduševiti i roditelje i decu kojoj poklanjate. Za svetske brendove koje Pertini Fashion zastupa može se slobodno reći da predstavljaju visoku modu za decu.


Povezane objave
  1. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
  2. Pravi svetski sto čeka vas u Ada Mall-u Pravi svetski sto čeka vas u Ada Mall-u
  3. MOHITO najavljuje ROCK & DOTS za proleće MOHITO najavljuje ROCK & DOTS za proleće
  4. RESERVED – moderna romantika za proleće 2020. RESERVED – moderna romantika za proleće 2020.
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top