coverfitness

Novi roman autorke Pedeset nijansi sive

facebook-share twitter-share pinterest-share

Novi roman autorke Pedeset nijansi sive

Autorka bestseler trilogije Pedeset nijansi, El Džejms, rodonačelnice žanra mom porn, koja je za trenutak milionima domaćica pružila priliku da realizuju sve svoje etotske fantazije, nedavno je objavila novi roman pod nazivom „Gospodin“.

London, 2019. Život je mazio Maksima Treveljana. Lep je, plemićkog porekla i imućan, te nikad nije morao da radi i retko je spavao sam. Ali sve se menja kad ga zadesi tragedija, zbog koje nasleđuje porodičnu plemićku titulu, bogatstvo i posede ‒ kao i odgovornosti koje idu uz to. Maksim nije spreman za tu ulogu i teško se navikava na nju.

Ali najteže mu je da potisne želju za tajanstvenom devojkom koja je nedavno došla u Englesku i ne poseduje gotovo ništa osim opasne i mučne prošlosti. Uzdržana, lepa i nadarena za muziku, ona je neodoljiva misterija. Maksimova žudnja za njom pretvara se u strast kakvu nikad nije doživeo. Ali ko je Alesija Demači? Može li Maksim da je zaštiti od opasnosti koja joj preti? A šta će ona učiniti kad sazna da i on ima tajne?

Iz srca Londona preko divljeg, zabačenog Kornvola do tmurne, zastrašujuće lepote Balkanskog poluostrva, Gospodin je rolerkoster opasnosti i požude, koji će držati čitaoce sve vreme bez daha. Ukoliko naše reči nisu bile dovoljna preporuka za ovaj naslov, prenosimo samo najupečatljivije komentare svetskih kritičara:

„Ovog puta nema lisica, ali zato strasti ima napretek.“ People

„Pred Gospodinom trilogija Pedeset nijansi može da ode u penziju.“ Cosmo.com

„Čitaoci će zbog opasnosti od koje srce ubrzano lupa i želje od koje izbija biti opsednuti ovom knjigom sve do poslednje stranice.“ Women’s World

„Ljubavna priča puna šarma, muzike i srodnih duša – mešavina slatkog i erotičnog u stilu E L Džejms sa savršenim krajem za romantičare. Ovo joj je najbolja knjiga dosad!" Sun


Povezane objave
  1. Jedna nit - novi roman autorke bestselera Devojka sa bisernom minđušom Jedna nit - novi roman autorke bestselera Devojka sa bisernom minđušom
  2. Potresan roman o sudbini porodice Sigmunda Frojda Potresan roman o sudbini porodice Sigmunda Frojda
  3. Nastavak kultnog romana Dr Neleta Karajlića Nastavak kultnog romana Dr Neleta Karajlića
  4. Kultni roman Kultni roman "Svet po Garpu" Džona Irvinga
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top