Ada Mall

ADA FEST – kulturni pozdrav jeseni

facebook-share twitter-share pinterest-share

ADA FEST – kulturni pozdrav jeseni

U čast ispraćaja najtoplijeg godišnjeg doba, ADA MALL shopping centar u periodu od 21. do 27. septembra organizuje ADA FEST, art & music festival. Svakoga dana u periodu od 18 do 21 sat pripremamo poseban program namenjen svim članovima porodice. Na najlepšoj terasi Beograda s pogledom na izletište Adu Ciganliju i Most na Adi, a koja se nalazi na trećem spratu šoping centra, smenjivaće se DJ i brojni muzičari kao i pozorišna trupa.


filip pat

photo: promo

21.09.

18-19 DJ

19-21 Filip Pat – Veče latino pop standarda


Poznati muzičar Filip Pat sa svojim kolegama pobrinuće se da ljubitelji latino pop zvuka uživaju i slobodno zaigraju na predivnoj terasi ADA MALL-a.


novosadski duvacki kvintet

photo: promo

22.09.

18-19 DJ

19-21 Novosadski duvački kvintet (flauta, oboa, fagot, horna, rog)

 

Novosadski duvački kvintet osnovan je 2010. godine u Novom Sadu. Čine ga Ksenija Mijatović Korom – flauta, Veronika Antunović Marić – oboa, Kristijan Boroš – klarinet, Goran Marinković – fagot i Mirko Marić – horna. Članovi duvačkog kvinteta su muzičari čije je polje delovanja veoma široko.

Tokom dosadašnje aktivnosti, kvintet je održao  zapažene koncerte u zemlji i inostranstvu, nastupajući na Kolarčevom podijumu kamerne muzike, otvaranju Međunarodnog takmičenja „Anton Eberst“, Danima Vlade S. Miloševića, NEO Festivalu i drugim značajnim manifestacijama. Ansambl je sarađivao sa znamenitim inostranim umetnicima uključujući Marija Stefana Pjetrodarkija, Đanluku Marčana, Gaetana Di Baka, Norberta Girlingera, Boštjana Lipovšeka, Gordana Tudora i druge.

Novosadski duvački kvintet je osnivač i rezidencijalni sastav Festivala kamerne muzike, koji se tradicionalno održava u Novom Sadu. U ADA MALL-u izvešće najpopularnije džez standarde i napraviti veče za pamćenje ljubiteljima ovog muzičkog žanra.

 

rocher etno band

photo: promo

23.09.

18-19 DJ

19-21 Rocher Etno Band- modern jazz, evergreen, instrumental


rocher etno band etno mania

photo: promo

25.09.

18-19 DJ

19-21 Rocher Etno Band- etno mania ‘Balkanika’


Rocher Etno Band izvodi domaću etno muziku ali i drugih naroda sa Balkana i Istočne Evrope (etno/traditonal/world music) u svojim aranžmanima. Većina izvođača su vrhunski akademski muzičari, članovi Simfonijskog orkestra RTS-a. U repertoaru se nalaze i dzez standardi, latino muzika kao i instrumentalna muzika Kroke benda, koji predvodi Nigel Kennedy.


tribute lep zeppelin

photo: promo

24.09.

18-19 DJ

19-21 Sveti gral - Tribute band LED ZEPPELIN & DEEP PURPLE


Sveti gral je rok grupa iskusnih muzičara koji će publici u ADA MALL-u izvesti najveće hitove legendarnih sastava Led Zeppelin, Deep Purple i drugih. Njihov program oduševiće brojne poštovaoce rokenrol zvuka.


wine jam ada fest

photo: promo

26.09.

18-23 Wine jam – urbani vestival vina i vinske kulture


Wine jam – jednodnevni urbani festival vina za sve ljubitelje ovog pića pružiće priliku posetiocima da u prijatnoj atmosferi degustiraju neka od najboljih domaćih vina kao i odabrane strane etikete. Kuriozitet je da program ovog dana traje do 23 sata.


predstava scene iz bracnog zivota

photo: promo

27.09.

18-19 DJ

19-21 Predstava „Scene iz bračnog života“

Igraju: Tamara Krcunović i Miloš Timotijević


Predstava „Scene iz bračnog života“ - Johan i Marijana su u braku 10 godina, žive udoban život, imaju dve ćerke i uspeh na profesionalnom i privatnom planu. Johan je profesor primenjene psihologije, a Marijana advokat za razvode. Njihova veza koja, spolja gledano, deluje idealno razbija se u paramparčad kada se Johan zaljubljuje u mladu Paolu.

Istoimena serija i film iz 1978. godine, jedno je od najomiljenijijih i najgledanijih Bergmanovih dela, gde on sa velikom iskrenošću govori o sebi i svom tridesetogodišnjem bračnom iskustvu. Ingmar Bergman je uticao na čitav svet svojim remek-delima iz oblasti filma, pozorišta i književnosti. Glavne uloge tumače Tamara Krcunović i Miloš Timotijević


ADA FEST biće održan na otvorenom prostoru uz poštovanje svih propisanih mera zaštite uz obavezno nošenje zaštitnih maski i držanje propisanog odstojanja.


Mesto susreta biće ADA MALL, različit kao ti, Radnička 9.

Povezane objave
  1. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
  2. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
  3. TAP011 - veliki povratak TAP011 - veliki povratak
  4. DA LI OSEĆAŠ STRAH?! DA LI OSEĆAŠ STRAH?!
To Top