coverfitness

Balmain & Maluma predstavili zajedničku kolekciju

facebook-share twitter-share pinterest-share

Balmain & Maluma predstavili zajedničku kolekciju

Modni brend Balmain i latino pop zvezda Maluma predstavili su ograničenu kolekciju koju čine odeća i patike, inspirisani „Porocima Majamija“, ljubavlju muzičke senzacije prema bojama i „optimističnim“ modnim izborima, i Olivier Rousteing-ovom strašću prema muzici.

„Za mene moda nikad ne bi mogla da postoji bez muzike“, rekao je Rousteing. „Dakle, oni predstavljaju savršen par“. Rousteing je objasnio da je Malumina muzika već dugo jedan od njegovih izbora za đuskanje.

maluma balmain capsule

photo: Balmain

 

Upoznali su se pre četiri godine tokom Pariske nedelje mode i konačno su prvi put zajedno radili prošlog leta, na Maluminom stajlingu za MTV VMA.

„Od toga smo samo razmenili SMS-ove i rekli:„ Zašto ne bismo sarađivali? Jer se vaša estetika i vizija muzike zaista mogu kombinovati sa mojim modnim svetom ’“, rekao je Rousteing.


„Rad sa Olivierom i čitavim Balmain timom bio je za mene neverovatno kreativno putovanje“, rekao je Maluma za VVD. „Bio mi je jedan od ciljeva raditi sa uglednom modnom kućom na kolekciji, ali ovo putovanje je bilo uzbudljivije jer me Olivier gurnuo da dizajniram s njim, a taj proces je bio poput muziciranja - povezivanja tačaka kako bi se stvorila energija za fanove . Na boje i stilove ove saradnje uticao je moj peti album „Papi Juancho“, koji je imao eklektičan stil pod uticajem vibracije „Miami Vice“. Boje i udobnost kada sam napravio ovaj album tokom pandemije bili su mi izuzetno važni, jer u to vreme nisam mogao da budem na turneji da izvodim svoje pesme, ali želeo sam da im boje daju veliku energiju. "

 

Rousteing je rekao: „Maluma, više od toga što je neverovatan pevač, mislim da modnoj zajednici mnogo donosi svojom radošću i srećom i činjenicom da uvek igra na kartu svog stila, mešajući različite kulture takođe. Tako da mislim da za Balmain, koji je francuski brend iz Pariza, saradnja sa Malumom očigledno daje dodatu vrednost i forsira estetiku na međunarodnom planu. “

Iako je u svom životu samo dva puta posetio Majami, Rousteing je odrastao „opsednut“ oversized krojem u „Porocima Majamija“ i glamurom grada 1980-ih. Kolekcija je pomereni casual, sa majicama sa printom u jarkim neonskim bojama, kapuljačom, trenirkom, patikama, sakoom u prugastim prugama sa odgovarajućim donjim delovima, crno-belom prugastom košuljom i kratkim kompletom.


Povezane objave
  1. Justin Biber, Kendall Jenner i Maluma za Calvin Klein (VIDEO) Justin Biber, Kendall Jenner i Maluma za Calvin Klein (VIDEO)
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top