coverfitness

Bele košulje i jeans su naši favoriti, a bela haljina-košulja naš IT komad sezone

facebook-share twitter-share pinterest-share

 Bele košulje i jeans su naši favoriti, a bela haljina-košulja naš IT komad sezone

Malo je osnovnih stvari u garderobi na koje se oslanjamo više od bele košulje. Prava stvar - pravi outfit za nošenje bilo gde, koji izgleda jednako dobro uz dnevne kombinacije i denim, poslovne outfite ili večernje tolate.

Ima nešto u košuljama što ih čini toliko privlačnim za devojke. Tajna je u tome što otkrivaju, ali i ostavljaju puno prostora za maštu, a to čini ovaj jednostavan komad super seksi.

Ali šta obući uz belu košulju? kako je stilizovati uz različite outfite? Koje pantalone idu sa belim košuljama? U kojim prilikama ih možete nositi? Evo ih neki primeri koji će vas inspirisati jer, žene svih uzrasta mogu nositi ovaj IT komad, zato što on izgleda podjednako dobro i seksi na svakom. Možete ih nositi sa dodacima, kaišem ili predimenzioniranog fit-a, neobavezno. Bez obzira koju opciju izabrali, bela košulja će sigurno izgledati fenomenalno! 

belja kosulja i farmerke

photo: web

Bele košulje - haljine su osnovni, klasični i obavezni komadi u letnjem ormaru svake žene i ne čudi da su one stalni komad iz godine u godinu i na pistama i ulicama. Nema lepše boje za leto od bele (mada, bela tehnički nije boja), a kada temperature porastu, bela košulja ili haljina, koja je samo produžena košulja, će vam pomoći i rashladiti vas.

Bez obzira da li je vaša izrađena od pamuka ili meke svile, neobičan oblik dugmića i zanimljiv aksesoar čini bilo koji outfit trenutno elegantnim. Možete je upariti sa pantalonama i sakoom i krenuti na svaki posao. Možete je uvući u farmerke, navući patike i pozabaviti se rešavanjem vikend liste obaveza. Obucite je u svakoj prilici, zakopčajte rukave i bez obzira na vaš preferirani stil ili doba godine, sa belom košuljom zaista ne možete pogrešiti. Pogledajte ideje o tome kako nositi belu košulju uz denim, ali i kako bela košulja koja izgleda kao haljina može vaš izgled učiniti potpuno urbanim.

Bele košulje - haljine su za leto ono što je topla čokolada za zimu, ili mleko za kolačiće... neophodan letnji komad odeće. Tehnički gledano, košulja - haljina je samo jedna dugačka košulja koja deluje kao haljina. Dovoljno jednostavno, zar ne? Ako ste samouvereni, preskočite savete i proverite naše predloge na slikama koje prikazuju kako nositi haljinu – košulju.

bela kosulja haljina

photo: webPovezane objave
  1. HEIDI KLUM fura double denim HEIDI KLUM fura double denim
  2. Njeno veličanstvo bela košulja Njeno veličanstvo bela košulja
  3. Šta nositi uz omiljene farmerke Šta nositi uz omiljene farmerke
  4. Milano street style u belom Milano street style u belom
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top