Ada Mall

Bella Hadid u cvetnoj haljini i naočarima u Majkl Kors kampanji

facebook-share twitter-share pinterest-share

Bella Hadid u cvetnoj haljini i naočarima u Majkl Kors kampanji

Dvadesettrogodišnja manekenka Bella Hadid, zvezda je nove kampanje za jesen 2020. američkog brenda Micahel Kors pod nazivom „Hollywood life“. U poslednjoj kampanji, Bella kanališe vesele sedamdesete u lepršavoj cvetnoj haljini, oversized sunčanim naočarima i masivnom šeširu. Burgundi haljina s dugim paf rukavima i prsluk na kopčanje koji je širom otvoren, centralni su komadi iz jesenje kolekcije. Kombinaciju je upotpunila parom masivnih narančastih sunčanih naočara i šeširom sa širokom obodom od nevena. Što se tiče neizostavne doze glamura koja krasi ovakve kampanje, Bella ga je začinila puštenom dugom kosom uz nude naglašene usne. Crvena kožna prekrivena torba upotpunila je njen izgled.

Bela Hadid za Michael Kors fall 2020

Photo: Profimedia

U kampanji mlađa sestra iz kalifornijskog klana Hadid, Bella, imitira rok zvezdu 70-ih dok je fotografisana zajedno sa dvojicom muškaraca koji nose svoje instrumente. Dizajner je o Belinoj novoj kampanji rekao: „Zamišljam Bellu Hadid kao zvezdu ultimativnog boemskog šika iz 70-ih. Kampanja prati zvezdu i njenu svitu izbliza u seriji klasičnih vinjeta. Fotografije kanališu vrhunac u rock-glamuru. Opušteno, cool, sa stavom prikazujući moć zvezde."

Ovo je samo jedna od mnogih kampanja za brend u kojem je Bella glumila, a pre samo nekoliko meseci Hadidova je izgledala jednako fenomenalno u nizu fotografija objavljenih sa kampanje snimljene u New Orleansu.

Povezane objave
  1. Bella Hadid u holiday kampanji Michael Kors Bella Hadid u holiday kampanji Michael Kors
  2. Kendall Jenner u kampanji za Valentino Kendall Jenner u kampanji za Valentino
  3. KENDALL JENNER zvezda kampanje francuskog brenda LONGCHAMP KENDALL JENNER zvezda kampanje francuskog brenda LONGCHAMP
  4. Fendi #BFF prolećna kampanja sa Winnie Harlow i Shannon Hamilton Fendi #BFF prolećna kampanja sa Winnie Harlow i Shannon Hamilton
To Top