coverfitness

Bezbedno i odgovorno iskustvo u fitnesu - Studio LMNTS

facebook-share twitter-share pinterest-share

Bezbedno i odgovorno iskustvo u fitnesu - Studio LMNTS

"Fizičke aktivnosti i tehnike opuštanja mogu biti dragoceno sredstvo koje će nam pomoći da ostanemo smireni i da tokom ovih izazovnih vremena nastavimo da čuvamo svoje zdravlje [COVID-19]."

Smešten u hotelu X, u Torontu, ovaj studio predstavlja čistu futuristiku. Tokom leta, LMNTS Outdoor Studio će biti partner 6 lokalnih studija i njihovim instruktorima, kao i specijalnim gostima koji će ponuditi seriju Hatha Yoga & Fitness predavanja ljubiteljima zdravlja i wellness- a. U LMNTS Outdoor Studiu su ponosni na pružanje bezbednog i odgovornog fitness iskustva svojoj zajednici.

 

studio lmnts

photo: web

Otvoren 7 dana u nedelji, doživljaj bi se odvijao u 50 spoljnih privatnih, providnih, geo -  kupola (nešto slično ‘’iglo’’ kućicama), što omogućava lično i opuštajuće iskustvo - sve uz održavanje sigurne socijalne distance. Visoki su 7 i 10 m, a svaka kupola nudi učesnicima (jedna osoba po kupoli) preko 110 kvadratnih metara privatnog grejanog prostora. Temperature u kućištu imaju nivo podešavanja pomoću ventilatora za grejanje i hlađenje. Kupola je dizajnirana tako da proizvodi efekat staklene bašte, omogućavajući tako da se temperature unutar kupole povećaju i do preko 37.7 C stepeni. Ovaj proces će stvoriti zagrejano okruženje potrebno za vruće hatha yoga i fitness treninge.

 

studio lmnts

photo: web

LMNTS Outdoor Studio veruje u brigu o našem mentalnom zdravlju, naročito u svetlu stresa, straha i neizvesnosti koje donosi pandemija COVID-19. Iako je naglo zatvaranje mnogih kompanija uticalo negativno na ljude širom zemlje da se sa oprezom odnose prema vežbanju u zatvorenom, još uvek nije poznato kada će početi zvanično ponovno otvaranje teretana. Kao rezultat toga, ljudi u LMNTS Outdoor studiju stvorili su siguran i inovativan način vežbanja yoge, a istovremeno uključuju i razne druge fizičke aktivnosti.

Zbog jedinstvene prirode ovog događaja u mogućnosti su da odgovorno deluju tokom COVID-19, a zanimljivo je da se možda ovaj naćin pokaže delotvornim  i na razne druge teme: ciljanim terapijama svetlom, ozonom, muzikom, kolor- terapijom. Budućnost je tu, zar ne?

Povezane objave
  1. Fitness guru - TRACY ANDERSON Fitness guru - TRACY ANDERSON
  2. NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI
  3. 5 načina da ubrzate metabolizam 5 načina da ubrzate metabolizam
  4. 9 Kristala koje morate imati na vašem radnom stolu 9 Kristala koje morate imati na vašem radnom stolu
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top