Ada Mall

Blogovi o zdravlju koje treba da zapratite ove godine

facebook-share twitter-share pinterest-share

Blogovi o zdravlju koje treba da zapratite ove godine

Danas u džungli zvanoj Internetu postoji mnogo blogova o zdravlju i fitnesu. COVER magazin izdvaja 6 zdravstvenih blogova koje morate uvrstiti u svoju dnevnu rutinu tokom 2021. godine. U obzir treba uzimati savete o zdravlju i fitnes samo iz verodostojnih izvora. Blogovi koje izdvajamo imaju poverenje miliona ljudi. Tako da ne morate da brinete o njihovom autoritetu. Postoje više od 5 a određeni i 10 godina. Svi ovi blogovi pokrivaju najvažnije zdravstvene teme. Teme kao što su dijeta, ishrana, suplementi, vesti o zdravlju i vežbe.


Herbbreak 

Herb Break je nova veb lokacija o zdravlju koja se fokusira na zdravstvene prednosti različitih biljaka širom sveta. Oni nastoje da edukuju i inspirišu čitaoce otkrivajući najnovije trendove i istraživanja o ishrani i suplementima koji će vam pomoći da odaberete zdravije opcije za vas i vašu porodicu. Šta Herb Break čini jedinstvenim? U sve zbunjujućem svetu prepunom opcija, oni su se od početka obavezali da će pružiti nepristrasne, pouzdane i naučno potkrepljene informacije..


Healthline

Healthline je naš omiljeni zdravstveni blog. Pruža detaljne članke o zdravlju, ishrani i gubitku težine. Možete verovati informacijama na Healthline-u jer imaju ogroman broj publike koja posećuje njihov veb sajt radi vesti i članaka u vezi sa zdravljem.


Diet Doctor

Ovaj blog je uglavnom posvećen dijetama. Naći ćete dugačke članke o dijetama za mršavljenje. Kao što su keto dijete i druge dijete sa malo ugljenih hidrata. Pomoći će vam da razumete kako pravilno planirati ishranu. Diet Doctor je deo „lektire“ mnogih poznatih ličnosti sa one strane Atlantika.


Mind Body Green

Mind Body Green je takođe neverovatan health blog. Redovno objavljuje sadržaj vezan za zdravlje i kondiciju na svojim stranicama. Oni uglavnom dele informacije i članke u vezi sa pažnjom, hranom, kretanjem i životnim stilom. Zanimljiv deo ovog bloga je da možete slušati njihove podkastove. Dakle, trebalo bi da pogledate njihovu veb stranicu i podkast da biste bili u toku sa novostima iz oblasti zdravlja.


Healthista

Ovaj blog objavljuje članke o zdravlju, kondiciji, receptima, dijetama i još mnogo toga. Jedna od nezaobilaznih tema koje obrađuju je sreća. Najbolji deo ovog bloga je što  objavljuju video sadržaje na svojoj veb stranici. Pa ako ste neko ko ne voli da čita, ovaj blog biće pravi bingo za vas. Možete da se odlučite za video zapise i da i dalje konzumirate informacije u vezi sa zdravljem od Healthiste.


Examine

Examine je jedan od najboljih blogova o zdravlju danas. Imaju ogromnu čitalačku bazu. Najbolji deo Examine.com je što objavljuju detaljne vodiče o važnim zdravstvenim temama. Takođe objavljuju članke o suplementima i ishrani. Postoje informacije povezane sa dodacima, jer postoji mnogo „ne tako dobrih izvora“ dodataka koji su danas popularni.

Povezane objave
  1. NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI
  2. 5 načina da ubrzate metabolizam 5 načina da ubrzate metabolizam
  3. 9 Kristala koje morate imati na vašem radnom stolu 9 Kristala koje morate imati na vašem radnom stolu
  4. Živim duže, znači zdravije Živim duže, znači zdravije
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top