coverfitness

Celebrity hotelski apartmani

facebook-share twitter-share pinterest-share

Celebrity hotelski apartmani

Njihov bankovni konto sugeriše da ne moraju da tragaju za jefitinim letovima, rezervišu smeštaj u buba švaba hostelima nalik ćelijama u CZ. Dovoljno je da daju mašti na volju i požele najneverovatnije moguće želje. U roku od par sekundi njihovi lični asistenti bukiraju najatraktivnije hotele, bez obzira na to u kom delu zemaljske kugle se oni nalaze. Otkrivamo omiljene hotelske apartmane najvećih celebrity faca današnjice.


Jennifer Aniston

U potrazi za odmorom i relaksacijom, Džen često odlazi u One & Only Palmilla odmaralište u Kabo San Lukas u Meksiku. Ona je tamo slavila i svoje rođendane zajedno sa prijateljicama Courtney Cox i Sheril Crow, a priča se da se svojevremeno pojavio i srcelomac Džerard Batler. Poznato kao stecište selebritija, ovo tropsko skrovište je dovoljno luksuzno da razmazi i najzahtevnije putnike. Sobe sa pogledom na okean i svaka krije razne vrste dobro promišljenih tretmana poput opuštanja na krevetima na otvorenom, Bose audio sistem, pa čak i mogućnost teleskopskog posmatranja zvezda. Kako romantično! Ali sav ovaj luksuz nije nimalo jeftin. Noćenje košta “simboličnih” 2000 funti.

  Kate Moss

Džetseterka Kejt Mos je što zbog posla, što privatno posetila mnogo hotela. Devedesetih je imala običaj da pravi probleme demolirajući nameštaj. Jedna od njenih čestih usputnih stanica je bio hotel Le Toini na ostrvu St. Barts na Karibima. Rezort su posetile i zvezde kalibra Maraje Keri, Ume Turman i Gvinet Paltrou. Poznat po svojoj privatnosti i ekskluzivnosti, Le Toini je savršeno mesto za skrivanje za Mosovu kad joj treba malo rokenrola. Svi apartmani i vile imaju svoje bazene, opremu za ronjenje, a konsijerž će organizovati bilo kakvu drugu aktivnost koju zamislite. Big Game Fishing neko? Ili možda putovanje u banju? Zvuči kao blaženstvo, treba probati!

  Gwyneth Paltrow

Mi znamo da to nije pravo džet set okruženje, ali Gvinet Paltrou se zaljubila u uber-ekskluzivni hotel „Connaught“ u Londonu. Zvezda je tamo boravila sa bivšim mužem Chrisom Martinom, dok su trajali radovi na njihovoj Holland Park vili. Par je odseo u apartmanu, luksuznom svitu na gornjem spratu hotela, koji košta neverovatnih 8.500 funti za noć. Gospođa Paltrou ga toplo preporučuje. U stvari, ona je toliko uživala da je odlučila da pokuša da rekonstruiše dekor u svojoj vili. "Bila sam zapanjena svlačionicom. Naložila sam Dejvidu Kolinsu da dizajnira beli lakirani toaletni stočić za moju kuću ", napisala je ona na svom blogu svojevremeno.

 

 

 

Nicole Kidman

Kada se Nikol Kidman udala za Kita Urbana, svojim avionom su se zaputili ka ekskluzivnom St Regis Resortu Bora Bora na Tahitiju kako bi uživali na medenom mesecu. I zar ne izgleda božanski? Vile imaju sopstvene privatne bazene i Jacuzzi kade, kao i batlere spremne da udovolje svakoj vašoj potrebi. Ili, ako zaista želite da se provozate čamcem, Royal Estate ima privatnu plažu, kao i sopstvenog kuvara i spa centar. Vila obuhvata više od 8.000 kvadratnih metara i tri spavaće sobe, i daleko je najveća na Tahiti ostrvu. Savršeno mesto za Medeni mesec.


Povezane objave
  1. Najskuplji kruzeri današnjice Najskuplji kruzeri današnjice
  2. Beograd u očima svetskih travel blogera Beograd u očima svetskih travel blogera
  3. Rafting - krotitelji nemirnih voda Rafting - krotitelji nemirnih voda
  4. Putuj kao supermodel Jelena Ivanović Putuj kao supermodel Jelena Ivanović
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top