cover citati

Chanel predstavlja novu kapsula kolekciju satova „Chanel Electro“

facebook-share twitter-share pinterest-share

Chanel predstavlja novu kapsula kolekciju satova „Chanel Electro“

Devedesetih godina ovaj muzički žanr je pružio radikalno originalan odraz noćnog sveta i ambijenta unutar kojeg se razvijao. Elektronska muzika je prešla granice muzike stvarajući autentičnu estetsku kulturu. Izvođenje je postalo sveobuhvatno, senzorno, grafičko iskustvo koje je nadilazilo zvuk. Neodvojiva od mesta gde je evoluirala, elektro kultura se razvila u punopravni umetnički žanr.

U srcu ovog narativa leži sukob između crne i bele boje. Boja svetli belo. Duboko crna pojačava boju. „Zamislio sam ovu kapsula kolekciju poput programa performansa, pozivajući naše klasike da se smenjuju na ovoj sceni i crpe inspiraciju iz kodova ovog sveta“, objašnjava Arnaud Chastaingt, direktor CHANEL-ovog studija za fino izradu satova. Izdanje J12 Electro predstavljeno je u četiri početne kreacije Fine Watchmaking.


J12 Electro Box

Otvara se crna kutija za lak koja otkriva poliptih od dvanaest J12. Sastav vibrira u ritmu gradacije boje od 12 taktova. Nerazdvojni ansambl koji čini jedinstvenu kreaciju, J12 Electro Box je koncept zamišljen kao „performans“.


J12 Electro Dream

J12 Electro Dream, dostupan u dve verzije u crno-beloj keramici, objedinjuje ovih 12 boja u neprekinutoj kružnoj gradaciji safira koji blistaju na maski. Ova paleta boja odjekuje na brojčaniku 12 indikatora izrezanih u baguette.

chanel j12 noire

photo: chanel


J12 Electro Star

Iako se čini da J12 Electro Star osvetljava samo eklata dijamanta od rezanog bageta, njegove linije su opletene duž njihove dužine i okružuju zglob safirima u različitim nijansama. Završen u crnoj boji, Calibre 12.1 sa kojim je ovaj sat opremljen ima težinu koja je takođe postavljena kružnom gradacijom obojenih safira.

chanel j12 electro star

photo: chanel


J12 Xray Electro Caliber 3.1

Opremljen kalibrom 3.1, J12 Ks-RAI ima 12 safira izrezanih u baguetu koji označavaju sate tačkama boje. Ova gradacija nijansi odjekuje izvrsnom prefinjenošću okvira, koji za ovu priliku ostavlja dijamante u korist spektra boja od 58 safira. Ograničena edicija od 12.

chanel j12 electro caliber xray

photo: chanel

Povezane objave
  1. CHANEL 5 za novogodišnje praznike CHANEL 5 za novogodišnje praznike
  2. Novo u beauty svetu ove zime: Šarlot Tilberi, Byredo, Gucci i drugi Novo u beauty svetu ove zime: Šarlot Tilberi, Byredo, Gucci i drugi
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top