Cher lansirala novi parfem

facebook-share twitter-share pinterest-share

Cher lansirala novi parfem

Pop legenda je stala pred kameru kako bi pozirala za promotivne fotografije njenog novog mirisa "Cher Eau de Couture", koji je u prodaju stigao prošlog meseca u partnerstvu sa Scent Beauty. Kampanju su snimili modni fotografi Mert Alas i Marcus Piggott, prikazavši pevačicu i glumicu koja pozira u zanosnom crnom odelu.

"Za mene sjajan parfem izaziva uzbuđenje, emocije i sećanja", izjavila je 73-godišnja pop boginja. "Kad nosim Cher Eau de Couture, osećam se seksi, toplo i spremno na sve. Postupak kreiranja vlastitog mirisa bio je vrlo osoban. Sad kad je sve završeno, delim svemir i znam da će svi koji ga nose stvoriti vlastito uzbuđenje ... i neverovatna sećanja. "

Miris koji dolazi u okrugloj, minimalističkoj bočici, sadrži gornje note bergamota, klinčića i nerolija, srce jasmina, cveta ruže i pomorandže i osnovne note vetivera, sandalovine i vanile, orhideje. To je njeno prvo predstavljanje parfema od 1987. godine.

Kao i uvek, Cher je u trendu sa svojim poslednjim potezom u karijeri: slavni mirisi trenutno su glavni trend u beauty segmentu, a Ariana Grande i Jennifer Lopez među poznatim su licima koja grade svoje portfelje mirisa poslednjih godina.

Photo: PROFIMEDIA

Povezane objave
  1. Cher u prolećnoj kampnji brenda DSquared2 Cher u prolećnoj kampnji brenda DSquared2
  2. KIM, CHER i NAOMI zajedno u filmu (VIDEO) KIM, CHER i NAOMI zajedno u filmu (VIDEO)
To Top