coverfitness

Čokoladna banja

facebook-share twitter-share pinterest-share

Čokoladna banja

Stopite se sa ultimativnim luksuzom dekadentnog Spa centra hotelu „Hershey“, poznatijeg kao Čokoladna banja. Elegantno utočište sa nepogrešivom aromom Heršija, Spa nudi nesvakidašnje tradicionalne masaže, hidroterapiju, Facial tretmane.


Udovoljite svim svojim čulima i prepustite čokoladnim tretmanima kao što su lupana kakao kupka, ili poseban tretman lica najfinijim zrnom kakaa, a sve to upakovano u toplu, luksuznu tradiciju iza koje stoji radi Miltona S. Heršija i njegove supruge Katarine. To je savršeno utočište koje će vas razmaziti ili ponovo spojiti sa prijateljima. Podmlađuje vaše telo, um i duh. Pozivamo vas da ukoliko ste u prilici optimalno iskoristite opuštajuće iskustvo u čokoladnoj banji u hotelu „Hershey“, ako vas put navede u Veliku Jabuku. Obratite pažnju na naše predloge  koji će vam omogućiti da izvučete maksimum od posete renomiranom hotelu. Ljubazno osoblje čokoladnog spa centra vam stoji na raspolaganju kako bi samo za vas osmislili jedinstveni spa day.

Photo: PROMO/PR

Dolazak

Veoma je važno da na tretman stignete 30 minuta pre zakazanog termina, kako biste obukli poseban poklon mantil, obuli sandale i odradili neophodnu papirologiju. Po pravilima kuće, neophodno je da na seansu stignete sveže istuširani nakon boravka u sauni.

Pre i posle tretmana

Opustite se u jednom od udobnih mesta za relaksaciju dok uživate u toplim i hladnim napicima na bazi čokolade, ali i pecivima i voću. Tiha soba i Mirna soba za relaksaciju  nude specifično mirnu atmosferu u kojoj možete sklupčani čitati knjigu. Predivna Loža Oaza je idealan prostor da se okupite sa grupom prijatelja kojima je čokolada jedan od guilty pleasurea.

Ručak u Spa centru

Pobrinite se da na vreme rezervišete sto kako biste odeveni samo u bademantil uživali u nesvakidašnjem restoranu Lože Oaza. Na meniju se nalaze izuzetni delikatesi za sve oni koji vode računa o zdravoj ishrani, ali u isto vreme ne mogu da odole čokoladnim poslasticama, ali i čoko pivu. Posebnu draž ponude čini ekskluzivna vinska karta. Cena obroka je neverovatnih 20 dolara.

Fitness

Kompletna dnevna wellness seansa se ne može zamisliti bez posete hotelskom fitnes centru. Uz svu neophodnu opremu i sprave, tu je i suva sauna, ali i natkriveni bazen. Dete u vama zadovoljićete brčkanjem u posebno kreiranim vrtlozima.

Tretmani

Čokoladni Spa u hotelu „Hershey“ nudi nekoliko tretmana koji će vam pomoći da se podmladite, relaksirate i otkrijete. Izuzetno bogata ponuda sačinjena je od čokoladnih masaža, tretmana lica, hidroterapiji na bazi čokovode, posebni programi za muškarce i žene, tinejdžere i klince do 7 godina. Mnogi tretmani iz ponude kategorizovani su četiri čuvene Hershey kolekcije na bazi čokolade, ruža, ali inspirisani kantri i kubanskim elementima. Za što veću delotvornost tretmana, vrlo je važno bukirati ih sledećim redom: hidroterapija, Body treatmani (scrubs, followed by wraps), masaže, fejšali, ruke i stopala.

Photo: PROMO/PR

Povezane objave
  1. NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI
  2. DETOX onda kada nam se čini da nismo savršeni DETOX onda kada nam se čini da nismo savršeni
  3. Životna avantura pod šatorom (VIDEO) Životna avantura pod šatorom (VIDEO)
  4. Vila Stephanie - zašto je volimo Vila Stephanie - zašto je volimo
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top