coverfitness

Diane von Furstenberg x H&M Home kolekcija stiže 16. aprila

facebook-share twitter-share pinterest-share

Diane von Furstenberg x H&M Home kolekcija stiže 16. aprila

H&M HOME vam želi dobrodošlicu da u svoj dom pozovete svet nadahnut Dianom von Furstenberg. Kolekcija se sastoji od prepoznatljivih printova po kojima je Furstenberg poznata (poput zebra, leopard ili kiss print), sačinjenih u 31. komad koji uključuju niz dodataka za enterijer, kao i ukrasne predmete, uključujući: ukrasna ćebad, jastučnice, kutije, sveće, espreso šolje, tanjiriće, vaze, lonce, postere i ogrtač.

hm home

photo: HM

Saradnja Diane von Furstenberg i H&M HOME podstiče svet da se izrazi u svom prostoru i preuzme brigu o svom enterijeru. Ključni komadi uključuju vunene obostrane pokrivače koji se prekrivaju preko kreveta ili sofe, ukrasne štampane kutije za čuvanje vašeg glamuroznog blaga, lakirani poslužavnici i niz mirisnih sveća u štampanom staklu za elegantno pozicioniranje po kući. Omiljeni miris Von Furstenberg - amber - nalazi se u svakoj od velikih sveća u kolekciji, dok su četiri druge interpretacije kedrovine, sandalovine i bora, koje je lično odabrala sama Dajana. Kompleti šolja i tanjira savršeno se uklapaju u kuhinju, dok narandžaste zaobljene vaze izgledaju zapanjujuće u bilo kojoj sobi, posebno kada su ispunjene svežim prolećnim cvećem. U luksuznom ogrtaču na kojem je čuvena štampa „Diane“, prošetajte pored plakata sa inspirativnim citatima same von Furstenberg.

hm home

photo: HM

"Otisci u saradnji sa H&M HOME vrlo su ikonični. Otisak 'Diane' stvorila sam pre 20 godina kada sam osnovala kompaniju, dok otisci usana potiču sa slike mene koju je Andy Varhol uradio. Lično volim životinjske printove i živopisnu narandžastu i ružičastu boju, ali jednobojna crno-bela je takođe veoma elegantna. Cela kolekcija je sjajna i jedva čekam da je podelim sa svima “, kaže Diane von Furstenberg.

hm home

photo: HM

Prateća kampanja snimljena je u Von Furstenberginom živahnom domu, a dizajnerka je sama dizajnirala autentičan izraz ličnog stila. Kolekcija Diane von Furstenberg x H&M HOME biće dostupna u odabranim prodavnicama i online od petka, 16. aprila.

hm home

photo: HM

Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top