coverfitness

DIOR će ove jeseni predstaviti luksuzne patike za trčanje

facebook-share twitter-share pinterest-share

DIOR će ove jeseni predstaviti luksuzne patike za trčanje

Kao deo svoje resort kolekcije, inspirisane dizajnom Marca Bohana za DIOR iz 1960-ih, francuska modna kuća predstavlja svoju najnoviju patiku, dizajniranu za nošenje kako sa skrojenim, tako i sa sportskijim izgledom.

Inspirisan svetom trčanja, B30 sadrži tehničke materijale kao što su mikrofibra i mreža. Aerodinamični prikaz logotipa „CD“ sadrži reflektujuću verziju sa svake strane. Inicijali se takođe pojavljuju na đonu i peti patike, dostupni u pet boja: crnoj, beloj, maslinastoj, bež i limete.

„Radili smo na patiki B30, koja dolazi u raznim bojama, pokušavajući da sve uzdignemo kako bismo imali osećaj kao da je to dodatak za sofisticiranu garderobu“, rekla je Kim Jones, umetnička direktorka muških kolekcija u Dior-u. Po ceni od 890 evra, patike će se naći u prodaji u oktobru.

Od svoje izuzetno uspešne saradnje sa Air Jordan-om prošle godine, Dior je stalno proširivao svoju ponudu patika. Lansirao je B27 prošlog novembra, a pre dve nedelje predstavio je nove patike inspirisane klizanjem kao deo svoje prolećne kolekcije Cactus Jack Dior iz 2022. godine, dizajnirane u saradnji sa reperom Travisom Scottom.

Povezane objave
  1. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
  2. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
  3. Teddy devojke kao jesenja inspiracija za DIOR Teddy devojke kao jesenja inspiracija za DIOR
  4. TAP011 - veliki povratak TAP011 - veliki povratak
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top