cover citati

Dior kreira sprave za teretanu

facebook-share twitter-share pinterest-share

Dior kreira sprave za teretanu

Inovacija Technogym-a susreće Dior-ovu eleganciju u uzbudljivoj dizajnerskoj seriji ograničenih izdanja proizvoda za kućnu fitnes koji uključuju traku za trčanje, multifunkcionalnu klupu i loptu za wellness. Kao rezultat originalnog susreta između Centra za istraživanje i inovacije Technogym i kreativnog tima Dior -a, tri najpoznatija Technogym proizvoda ponovo su proizvedena sa Dior kodovima kako bi postali simboli izvrsnosti i pažnje prema detaljima, oličavajući vrednosti i kulturu koje dele oba brenda .


Proizvedeni u Italiji u selu Technogym Village, ove posebne kreacije odražavaju obostranu posvećenost inspiraciji načina života koji kombinuje fizičke vežbe i stil kako bi motivisao ljude da žive srećniji i zdraviji život.


Nerio Alessandri - osnivač Technogym and Wellness Designe je za CPP Lux prkomentarisao: „Ovaj zajednički cilj izvrsnosti daje život ograničenoj seriji inovativnih Technogym proizvoda interpretiranih jedinstvenom privlačnošću Maison Diora. Stvoreni da inspirišu koncept wellnessa sa novim generacijama, takođe nudi ljudima priliku da žive jedinstveno i neodoljivo iskustvo. ”


Sprave će biti dostupne isključivo u Dior buticima širom sveta počev od januara 2022. godine. Serija Dior i Technogym Limited Edition sadrži:


TECHNOGYM MY RUN FOR DIOR
Ova elegantna, kompaktna i tiha traka za trčanje povezuje se sa vašim tabletom i nudi širok spektar vežbi za trčanje i hodanje na zahtev. Jednostavnim postavljanjem tableta na MYRUN konzolu korisnici mogu izabrati vežbu na zahtev svog omiljenog trenera.


TECHNOGYM BENCH FOR DIOR
Ova inovativna klupa nudi maksimalan izbor opcija vežbi na malom prostoru. Njegov inovativni dizajn uključuje niz bućica, elastika i zglobova koji omogućavaju izvođenje preko 200 vežbi zahvaljujući velikoj biblioteci vežbi na zahtev dostupnoj u aplikaciji Technogym.


TECHNOGYM BALL FOR DIOR
Dizajniran da vas drži u pokretu čak i dok sedite, Technogym Ball je i sedište i wellness alat, sa kompletnim programom vežbi za fleksibilnost, toniranje i ravnotežu. Technogym je vodeći svetski brend u proizvodima i digitalnim tehnologijama za fitness, sport i zdravlje za vellness. Technogym nudi kompletan ekosistem povezane pametne opreme, digitalnih usluga, iskustva obuke na zahtev i aplikacija koje svakom krajnjem korisniku omogućavaju pristup potpuno personalizovanom iskustvu treninga bilo kada i bilo gde: kod kuće, u teretani, na idi.


Preko 50 miliona ljudi trenira sa Technogym -om u 80.000 wellness centara i 500.000 privatnih kuća širom sveta. Technogym je bio zvanični dobavljač na poslednjih osam Olimpijskih igara i predstavlja referencu za sportske šampione i slavne ličnosti širom sveta.


Povezane objave
  1. Teddy devojke kao jesenja inspiracija za DIOR Teddy devojke kao jesenja inspiracija za DIOR
  2. Charlize Theron u novoj kampanji za Diorov J’ADORE Charlize Theron u novoj kampanji za Diorov J’ADORE
  3. Cara Delevingne je besprekorna kao lice Dior nakita (VIDEO) Cara Delevingne je besprekorna kao lice Dior nakita (VIDEO)
  4. Jennifer Lawrence u minimalističkoj kampanji Diora pre-fall Jennifer Lawrence u minimalističkoj kampanji Diora pre-fall
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top