coverfitness

DIPTIQUE letnja kolekcija mediteranskih mirisa "ILIO"

facebook-share twitter-share pinterest-share

DIPTIQUE letnja kolekcija mediteranskih mirisa

Dodatak svojoj liniji kultnih omiljenih mirisa, Diptique će predstaviti novi miris spreman za leto pod nazivom „Ilio“. Parfem stiže zajedno sa kolekcijom svežih, limunskih proizvoda, od sveća do sprejeva za telo.

Proslavljajući 60. godišnjicu brenda, asortiman potiče iz mediteranskog regiona, gde su ga osnovali Ives Coueslant i Desmond Knox-Leet, suosnivači Diptika, kako bi dodatno naglasili letnje raspoloženje.

diptique ilio

photo: diptique

„Ilio“, koji se isporučuje u toaletnim vodama i sprejom za kosu, kanališe topli letnji vazduh mirisima bodljikave kruške, bergamota, irisa i jasmina. U međuvremenu, svećama „Citronnelle“ dominira limunska trava sa tankom, hladnom aromom. Sličan miris nalazi se i u letnjem spreju za telo, koji je punjen esencijalnim uljima limunske trave, geranijuma i limunskog eukaliptusa, a paletu zaokružuje Vinaigre de toilette, parfem koji se može pohvaliti notama lavande, ruzmarina i majčine dušice.

Nova kolekcija Diptique proizvoda treba da bude puštena u prodaju 4. juna.

Povezane objave
  1. Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’ Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’
  2. Anna Ewers kao zrak sunca za Jil Sander (VIDEO) Anna Ewers kao zrak sunca za Jil Sander (VIDEO)
  3. Green Wood i Red Wood, novi mirisi od DSquared2 Green Wood i Red Wood, novi mirisi od DSquared2
  4. [GIVEAWAY] COVER Magazin i Jasmin parfimerija poklanjaju 2 parfema! [GIVEAWAY] COVER Magazin i Jasmin parfimerija poklanjaju 2 parfema!
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top