cover citati

DISNEY kolekcija nakita stigla u Srbiju

facebook-share twitter-share pinterest-share

DISNEY kolekcija nakita stigla u Srbiju

Linija nakita inspirisana najpopularnijim animiranim junacima iz porodice DISNEY stigla je u Srbiju. Praznici su sve bliže, novogodišnja groznica hvata planetu uprkos nedaćama prouzrokovanim pandemijom. Idealna prilika da svoje najmlađe i najdraže obradujete neim komadom nakita iz ove atraktivne kolekcije.

DISNEY kolekcija nakita stigla u Srbiju

Photo: Promo

Sačinjen u Americi, od mašte i kvalitetnih materijala, Disney nakit je brzo stekao obožavaoce širom Evrope. Na police zlatare Andrejević stiže iz Italije. Disney nakit je namenjen onima koji su odrastali ili odrastaju uz Disney bajke. Omiljeni junaci i junakinje mogu biti uvek uz vas, jer su upravo oni bili inspiracija za kolekcije: Mickey i Minnie Mouse, Frozen i Disney Princess. Nakit je izrađen od srebra i 9k zlata. Za ukrašavanje su korišćeni kristali različitih veličina i boja, kao i prirodni biseri. Ukrasi se razlikuju u zavisnosti od kolekcije. Bilo da se spremate da nekoga obradujete za rođendan, krštenje ili bez povoda (ali i sebe počastite),  Disney nakit će magično obeležiti trenutak darivanja. Nakit koji traje i koji je začaran maštom, postaće nasledstvo koje se prenosi sa generacije na generaciju.

DISNEY kolekcija nakita stigla u Srbiju

Photo: Promo

 

Komade iz DISNEY kolekcije ožete kupiti u Zlatari Andrejević u Ada Mall-u. Svojevrsni DISNEY dani u zlatari „Andrejević“ trajaće do 22. novembra. Tom prilikom za kupovinu nakita iz ove linije dobijate vaučer od 1,000 RSD za sledeću kupovinu nakita u Ada Mallu od 01. do 27. decembra.

Povezane objave
  1. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
  2. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
  3. TAP011 - veliki povratak TAP011 - veliki povratak
  4. DA LI OSEĆAŠ STRAH?! DA LI OSEĆAŠ STRAH?!
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top