coverfitness

Dobitnik nagrade Redress Design saradjuje sa Timberlandom

facebook-share twitter-share pinterest-share

Dobitnik nagrade Redress Design saradjuje sa Timberlandom

Organizatori takmičenja Redress Design Award, koje prepoznaje i promoviše mlade modne dizajnere sa održivim duhom, objavili su početak prijave za učešće na konkursu za 2021. godinu koje traje do 15. marta.

Dobitnik prve nagrade na takmičenju koje je namenjeno mladim dizajnerima sa manje od četiri godine profesionalnog iskustva iz celog sveta, dobiće 50.000 HKD (6.400 USD) i priliku da se pridruži tim poznatog brenda „Timberland“ za dizajnersku saradnju koja će uključivati blisku saradnju sa stručnjacima za održivi izvor, razvoj proizvoda, proizvodnju i marketing iz matične kompanije Timberlanda, VF Corporation.

Drugoplasirani će dobiti mentorstvo sa održivim modnim dizajnerom i sudijom takmičenja Orsolom de Castro, a oni će zajedno sa pobednikom u kategoriji „Najbolji Hong Kong“ dobiti i 15.000 HKD (1.900 USD) i šivaću mašinu.

Trideset polufinalista biće objavljeno 22. aprila, a slede deset finalista 13. maja. Finalisti će svoje kolekcije pokazati u Hong Kongu početkom septembra u emisiji uživo, gde će biti proglašeni pobednici.

Povezane objave
  1. Rešite se upotrebe plastičnih slamčica Rešite se upotrebe plastičnih slamčica
  2. Prva papirna pivska boca na svetu Prva papirna pivska boca na svetu
  3. Električni auto kojem ne treba punjenje Električni auto kojem ne treba punjenje
  4. Hoćemo li staviti tačku na aktivno uništavanje okoline? Hoćemo li staviti tačku na aktivno uništavanje okoline?
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top