cover citati

DOLPHIN SKIN - Poslednji trend u nezi kože

facebook-share twitter-share pinterest-share

DOLPHIN SKIN - Poslednji trend u nezi kože

Trendovi u nezi kože sve više se okreću prirodnom izgledu. Zacementirano lice sve manje je popularno medju devojkama koje aktivno prate beauty industriju. Zašto? Ne samo što preterano šminkanje i matiranje čini kožu suvljom, već koža brže stari i čini da izgledaš starije nego što jesi. Stoga se mnoge devojke odlučuju za što bliži izgled prirodnom izgledu. Ovo ne znači stavljanje dosta manje šminke nego obično, već pažljivo biranje proizvoda koji ćemo koristiti, kao i rezultat koji oni daju. 

Dolphin skin iliti koža delfina sada je najnoviji trend u beauty svetu. Kao što sam naziv kaže, izgled kojem se teži je mlada, glatka, hidrirana koža sa svetlucavim završetkom po jagodicama i istaknutim delovima lica i tela. Izgleda kao da si uložila 0 effort, ali zapravo potreban je "ceo orkestar" za dostizanje ovog izgleda.

dolphin skin hailey baldwin

photo: web


KAKO DO DOLPHIN KOŽE?

1. Illuminating (svetleći) primer za bazu

Jako je bitno pripremanje kože za šminku, posebno kada se spremamo da dobijemo glowing efekat. Primer koji sadrži shimmer hidriraće tvoju kožu i dati joj blagi sjaj.

2. Tečni puder sa glow bazom

Ovaj look je koncentrisan na glow, tako da ćemo i puder odabrati tako da sadrži sheer efekat. Puderom postižemo jedinstveni sjaj, a koža se oseća slobodno i zdravo.

dolphin skin

photo: web

3. Dodatni sjaj uz rumenilo i highlighter

Tečni highlighter je obavezna stavka u završnici dolphin skin look-a. Poenta ovog izgleda je višeslojno nanošenje proizvoda, ali pažljivo i na odredjena mesta. U ovom slučaju to su ispupčena mesta na tvom licu - vrh nosa, kost kod obrva, jagodice i brada. Za kraj dodajemo mladalačko rumenilo, po mogućstvu tečno rumenilo koje lagano nanosimo prstima.

4. Završetak uz seting sprej 

Za one sa masnijom kožom, preporučujemo seting sprej koji će održati sve proizvode na tvom licu tokom dana. Pažljivo biraj sprej koji u sebi sadrži i hidrirajuću formulu.


Povezane objave
  1. 5 pristupačnih beauty proizvoda za kojima lude poznati 5 pristupačnih beauty proizvoda za kojima lude poznati
  2. Da li GEN Z ubija beauty industriju? Da li GEN Z ubija beauty industriju?
  3. Zima je stigla - brzi saveti da preživite sezonu Zima je stigla - brzi saveti da preživite sezonu
  4. 9 trendova lepote koji će biti aktuelni u 2020. godini 9 trendova lepote koji će biti aktuelni u 2020. godini
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top