Drvene kade po meri bivših brodograditelja

facebook-share twitter-share pinterest-share

Drvene kade po meri bivših brodograditelja

Ove zapanjujuće kade su prava drvena remek dela u tehnološkom i dizajnerskom smislu. Napredne drvene kade su najsavremeniji način da se nosite sa ekstravagantnim drvenim kadama. Kade koje izrađuje NK Woodworking and Design posebni drveni proizvodi izuzetno su laki za održavanje. Ovi drveni komadi su u potpunosti uravnoteženi, vodootporni i glatki na dodir.

Na drvene kade ne utiču kondenzacija, uobičajene tečnosti za čišćenje ili suvoća i namenjene su svakodnevnoj upotrebi. Drvene kade možete direktno kupiti od njih ili odabrati u salonu u Sjedinjenim Državama. Divne drvene kade su visokog kvaliteta izrađene od šarenih lišćara u njihovom studiju u Seattlu. Svaka drvena kadica se zatim dovršava svojim specifičnim okvirom koji ima neuporedivu čvrstinu i životni vek. Ove drvene kade nude vam prednost ubedljivog umetničkog dela nameštaja koji zasigurno predstavlja središnju tačku vašeg kupatila.

NK Woodworking & Design, koji je osnovao Nathie Katzoff, stvara spektakularna stepeništa, nameštaj i druge umetničke komade, koje do sada niko nije video. Od 2014. do  2016. godini pokrenuli su takmičenje u dizajniranju stepeništa od Udruženja proizvođača stepenica, organizacije vodećih graditelja stepenica u Severnoj Americi.

To Top