Ada Mall

Dune London ponovo udružio snage sa Gillian Anderson (VIDEO)

facebook-share twitter-share pinterest-share

Dune London ponovo udružio snage sa Gillian Anderson (VIDEO)

Britanski brend obuće „Dune London“ nastavlja saradnju sa ambasadorkom brenda, proslavljenom glumicom Gillian Anderson. Zajedničkim snagama iznedrili su kampanju za sezonu jesen / zima 2020. koju je fotograf Rankin snimio u svom londonskom studiju.


Fokus je na „vanvremenskim stilovima“ i „bogatim materijalima“ kao što je meka brazilska koža sa „trendovskim ukrasima i dizajnom nasleđa“.


Sektor proizvodnje obuće se uglavnom mučio za vreme karantina tokom pandemije koronavirusa, jer potrošači nisu osećali potrebu da kupuju cipele kad budući da nisu izlazili. Treba podvući da je tema kampanje „manje o tome gde ih nosite, a više o tome kako ih nosite“.Dune se fokusira na čizme do kolena i članaka u klasičnim bojama, mada postoje i dvorske cipele sa bisernim oblogama koje su jasno usmerene ka oblačenju za posebne prilike za predstojeću sezonu zabava (ako se to dogodi).


Brend je zvezdu kultne serije „Dosije x“ imenovao početkom marta za ambasadora brenda, jer je pandemija počela da deluje na UK, ali nekoliko nedelja pre nego što je počeo karantin. Prvu kampanju je takođe snimio Rankin i imala je londonsku temu, povezanu sa korenima brenda kao prodavnica osnovana u Londonu.


Promena teme ove sezone jasno odražava promenjene poglede potrošača koji sada na modu gledaju na potpuno drugačiji način.

Povezane objave
  1. Sara Džesika Parker predstavila kolekciju cipela Sara Džesika Parker predstavila kolekciju cipela
  2. Winnie Harlow nastavlja saradnju sa Steve Madden (VIDEO) Winnie Harlow nastavlja saradnju sa Steve Madden (VIDEO)
  3. Gillian Anderson zvezda prolećne kampanje brenda DUNE Gillian Anderson zvezda prolećne kampanje brenda DUNE
  4. Spoj nespojivog - Jimmy Choo & Timberland lansirali kolekciju kanađanki Spoj nespojivog - Jimmy Choo & Timberland lansirali kolekciju kanađanki
To Top