Ada Mall

Elie Saab lansira svoju vlastitu liniju za uređenje doma

facebook-share twitter-share pinterest-share

Elie Saab lansira svoju vlastitu liniju za uređenje doma

Elie Saab proširuje svoje carstvo na nameštaj i lansiranjem Elie Saab Maison-a. Čovek koji stoji iza visoke mode, konfekcije, aksesoara i parfema sada je spreman za uređenje kućnog dekora. U partnerstvu sa licencnim partnerom i pionirom u proizvodnji Corporate Brand Maison, modna kuća će pružiti svoj jedinstveni stil na nameštaju „Made In Italy“ pogodnom za domove, hotele i palate.

Saab, nadaleko poznat kao entuzijast u arhitekturi, radi na temi spektakularne elegancije za kućne predmete koji su odani Saabovom stilu nežnih boja i pastelnih nijansi sive boje za razliku od metala, bronze, mermera i plemenitog kamenja.

elie saab home decor

photo: promo

 

U svojoj novoj avanturi, Elie Saab je rekao: „Širenje obima ponude proizvoda naša je strategija u poslednjih nekoliko godina. Radimo na arhitektonskom i životnom izrazu koji prevodi moj stil življenja kroz razvoj projekata nekretnina i stvaranje nameštaja i kolekcija kuća kako bih dopunio ovu viziju. 

”Prva kolekcija odražava nasleđe potpisa ELIE SAAB. Ima prepoznatljiv stil koji kombinuje (i) savremeni i bezvremenski. Razvijaćemo niz ekskluzivnih i ograničenih primeraka kako bismo ugodili poznavaocima umetnosti kao i kolekcionarima. “ Dodao je Saab


Klijenti će uskoro moći da kupe prvu kolekciju u prodavnicama Elie Saab Maison u Bejrutu, Dubaiju, Milanu, Parizu i Moskvi.

Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top