coverfitness

EMILY MORSE – doktorka za ljudsku seksualnost

facebook-share twitter-share pinterest-share

EMILY MORSE – doktorka za ljudsku seksualnost

MasterClass, streaming platforma na kojoj svako može da uči od najboljih na svetu o širokom spektru tema, najavio je da će Emily Morse, stručnjakinja za seks i odnose, kao i voditeljka dugogodišnjeg podcasta Sex With Emily, predavati na temu seksa i komunikacije. Kroz svoj direktan pristup bez presuda, Morse će pružiti seksualno obrazovanje usmereno na zadovoljstvo koje normalizuje razgovor oko seksa i odgovara na uobičajena pitanja koja ljudi žele da znaju, ali se previše plaše da postave.

Emily je svoju karijeru gradila šireći i podučavajući seksualno pozitivnu komunikaciju i poruke bez presude. U svom MasterClass-u nadahnjuje pratioce da promene način razmišljanja i razgovora o seksu, što na kraju može dovesti do više samopouzdanja i slobode.

Pedesetogodišnja Emily Morse je doktorka za ljudsku seksualnost, autorka i medijska ličnost nadaleko poznata po svom dugotrajnom i najpreuzimanijem podkastu i emisiji SiriusKSM pod nazivom „Sex With Emily“. Godine 2011. Morse je napisala prvu knjigu Hot Sex: Over 200 Things you Try Tonight, nakon čega je usledila četvorogodišnja trka gostujuće voditeljke u popularnoj emisiji Loveline sa dr. Drew Pinsky. Pojavljuje se kao gostujući stručnjak u mnogim radijskim i TV emisijama, a gostovala je u časopisima The New York Times, časopisu Time, The Los Angeles Times i drugim.

Takođe često sarađuje sa magazinima Cosmopolitan, Glamour, New York magazinea, emisije Today i Entertainment Tonight, deleći svoje znanje o seksu i vezama.


„Seksualno dobro je važan stub našeg ukupnog zdravlja i blagostanja“, rekla je Morseova. "Nadam se da će moj MasterClass podići veo srama i tajnosti oko seksa i daće vam dozvolu da napravite sledeći korak ka svom zadovoljstvu i odlučite šta seks i seksualnost znače za vas, jer svi zaslužujemo da živimo moćan i ugodan život."


Za one koji su se ikada osećali posramljeno ili razočarano seksom i žele da obogate svoj seksualni život, njen MasterClass će ponuditi odgovarajuće savete i savete koji će ih osnažiti da otvorenije razgovaraju i otkriju veće seksualno zadovoljstvo. Koristeći iskustva iz stvarnog života i uvide iz oblasti ljudske seksualnosti, Morse uči polaznike zašto je iskrena komunikacija od suštinskog značaja za zdrav seksualni život i pruža savete o pažljivoj masturbaciji i važnosti samozadovoljstva u negovanju samopouzdanja i ljubavi prema sebi. Sa misijom da pruži tačno seksualno obrazovanje usmereno na zadovoljstvo, ona nudi ideje i tehnike koje članovi mogu da unesu u svoja seksualna iskustva, od toga kako postići bolji orgazam do ponovne želje za podizanjem svog seksualnog života na sledeći nivo.

Polaznici će takođe naučiti o prazninama u tradicionalnom seksualnom obrazovanju i kako postati bolji ljubavnici vežbanjem pristanka i postavljanjem granica. Članovi će napustiti predavanje osećajući jači osećaj slobode i hrabrosti da isprobaju ono što su naučili kako bi obogatili svoj seksualni život i pronašli više veze sa sobom i drugima.Povezane objave
  1. Astrološka mapa seksa Astrološka mapa seksa
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top