coverfitness

Francuska moda: tajne odevanja najerotičnijih žena sveta

facebook-share twitter-share pinterest-share

Francuska moda: tajne odevanja najerotičnijih žena sveta

Francuska moda je možda tajanstvena i majstorski skockana, ali nije potpuno nedostižna. Žene ove veoma šik zemlje uvek su na vrhu modne lestvice. Ali, pored prihvatanja njihovog opuštenog stava prema odevanju, postoje stilovi koje možete kopirati i prilagoditi kako biste ih ugradili u svoju garderobu i uneli ‘’un petit peu’’ tog željenog ‘’je ne sais quoi’’.

 

francuska moda

photo: web

Velika je verovatnoća da već poznajete neka od glavnih francuskih modnih pravila. Na primer, četkanje kose je sveti čin, ležernost, slojevi i izgled kao da ste imali divlju noć iza sebe. To je onaj look koji zamišljate kada pomislite na francuskinju.

Francuske devojke se zabavljaju i žive život u pravom smislu te reči - ili barem tako govori njihova odeća - ali postoje i drugi, nijansiraniji faktori koji se poigravaju u garderobi francuskinja i zaokružuju tu celinu.

 

francuska moda

photo: web

Sjajni stilovi i garderoba nikada ne blede, pa zašto ih ne biste mogli nositi sada i za četiri decenije, jer je to filozofija ovih strastvenih žena?

Možda su sve francuske devojke blagoslovene odličnim ukusom ili pak samo tačno znaju kako da igraju, tako da ne izgledaju pretenciozno. Volimo koketirajući, ležeran  odnos poluotkrivenih delova njihovih tela, svilenih suknji, bretela na golim ramenima.

 

francuska moda

photo: web

Kao što će vam pokazati svaki dobro osmišljeni francuski outfit, visoke štikle nisu chic za dan. Sve je u tome da izgledate cool i vedro. Nije čudo što se mnoge francuske devojke okreću klasičnim brendovima i komadima. Na primer, Karl Lagerfeld nikada nije proizvodio vrtoglavo visoke salonke u Chanel-u - samo pametne modele u kojima možete provesti ceo dan.

 

francuska moda

photo: web

Francuska devojka koja ne poštuje pravilo dobro skrojenog sakoa nije pravi predstavnik francuske mode. Sako je obavezan komad, tako lepo prilagođen, kao neki lepak koji drži sav outfit na jednom mestu.

Kada pričamo o ‘’struku’’, Francuskinje uvek vode računa o tome da se njihova figura na neki način naglasi - čak i kada nose ‘’oversized’’ odeću. Široke pantalone i tunika, ali sa kaišem. Šik, zar ne?


Pristup odeći sa merom je 50/50. Možete ih videti da nose dizajniranu, strogu crnu haljinu koja otkriva grudi ili jednu nogu (bez grudnjaka, na pravi francuski način), dok je  ostatak njihovog izgleda raščupan i opušten. Razumete li ovaj koncept? Sve se svodi na samopouzdanje.

 

francuska moda

photo: web

Francuske devojke ulažu veliku količinu novca u ‘’velike’’ komade: od bajkerskih jakni do kvalitetnih kaputa, mantila od antilopa, blejzera. To znači da vaše jednostavne farmerke, majice i džemperiće možete kupovati kod manje poznatih brendova jer veliki komadi koje nosite preko, rade i govore za vas.

Slično onom ‘’sassy’’ / razumnom odnosu koji smo ranije spomenuli, postoje i francuska modna pravila koja se primjenjuju na nivou aksesoara koje nosite u odnosu na ostatak outfita.

Želite istovremeno da nosite nove cipele, torbu ili atraktivnu kapu? Tada će vam trebati čista, jednostavna, super obična odeća ispod - po mogućnosti u neutralnoj boji.

Povezane objave
  1. Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019 Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019
  2. Sa piste na crveni tepih Sa piste na crveni tepih
  3. Ples uz ukuse celog sveta u ADA MALL-u Ples uz ukuse celog sveta u ADA MALL-u
  4. Restoranski vodič kroz Pariz Restoranski vodič kroz Pariz
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top