cover citati

Games.Con festival u Galeriji

facebook-share twitter-share pinterest-share

Games.Con festival u Galeriji

Obožavate igrice, stripove i pop kulturu? Pravo mesto za vas je Galerija, najveća šoping, gastronomska i zabavna destinacija u regionu, koja će od 3. do 5. decembra biti domaćin čuvenog Games.Con festivala.


Games.Con je festival namenjen tinejdžerima i ljubiteljima gaming-a i pop kulture. Ovaj gaming događaj će pod „jednim krovom“ ujediniti takmičenja u elektronskim sportovima i društvenim igrama, kao i ljubitelje popularnih franšiza – od igara, preko stripova do filmova, serija i knjiga.

Tokom tri dana festivala, posetioce očekuju četiri tematske zone. Na glavnoj bini pripremljeni su e-sport turniri (play station turnirska zona i brojni računari za free gaming), dok će ekipe imati prilike da pokažu timski rad u Escape room-u ili da odmere znanja u Pub kvizu.  Drugi segment čine free gaming i dečja zona na drugom spratu Galerije, a posetioci će moći da uživaju u K-pop korneru (Galaktika), NERF streljani, Bay blade turnir zoni i Valinor radionicama.

gamescon 2021 galerija

photo: promo

 

U trećoj, Board game zoni, u okviru koje se nalazi i umetnički kutak, brojni izlagači predstaviće najpoznatije društvene igre. Poslednja tematska zona nalaziće se kod Ulaza 1 i u njoj će klub evropskog mačevanja TERCA predstaviti ovaj sport, a svi zainteresovani moći će da se oprobaju sa trenažnim mačem od sunđera.


Kroz mnogobrojne sadržaje, sve posetioce očekuje dobra zabava, razigravanje moždanih vijuga i puno poklona.

Povezane objave
  1. Naš izbor 10 najboljih TRAVEL podcast-a na svetu Naš izbor 10 najboljih TRAVEL podcast-a na svetu
  2. Comma – dobitni modni izbori savremenih žena na dve nove lokacije u Beogradu Comma – dobitni modni izbori savremenih žena na dve nove lokacije u Beogradu
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top