Gillian Anderson zvezda prolećne kampanje brenda DUNE

facebook-share twitter-share pinterest-share

Gillian Anderson zvezda prolećne kampanje brenda DUNE

Brend obuće Dune imenovao je glavnu junakinju serije/filma „X-Files“ Gillian Anderson za svoju novu ambasadorku koja će učestvovati u kampanji proleće / leto 2020. a koja slavi svoje londonske korene.

Kampanju je snimio Rankin, koji je najpriznatiji kao poznati fotograf, na raznim glavnim londonskim lokacijama, uključujući tipični londonski kafić, Columbia Road Flower Market i elegantnu pergolu parka u letnjim danima. Londonska referenca odaje počast korenu Dunea kao maloj koncesijskoj prodavnici u ulici Oxford 1992. godine.

Predsedavajući brenda Daniel Rubin prokomentarisao je: „Izuzetno smo uzbuđeni što je Gillian Anderson nosilac naše kampanje proleće 2020. godine. Ona je zaista talentovana glumica i izuzetno se usklađujemo sa njenim dobrotvornim aktivnostima i vrednostima. Obema stranama sedište je u Londonu, što je poslužilo kao inspiracija za kampanju. Osim što je glavni modni začin, njena raznolikost i energija upotpunjuju naš pristup. Oduševljeni sam rezultatom, a Gillian i cipele izgledaju neverovatno."

Andersonova, čija se Netflixova serija "Seksualno obrazovanje" vratila drugu sezonu pred gledaoce popularne streaming platforme, dodala je: "Rad na kampanji My London s Dune Londonom i Rankinom bio je zabavan i nagrađujući proces.

“London je jedan od najraznovrsnijih gradova na svetu, a to se zaista prevodi u stilu koji vidite na svakom ćošku. To je mesto na kojem možete prigrliti svoju ličnost kroz ono što nosite i kako je nosite."

Povezane objave
  1. Sara Džesika Parker predstavila kolekciju cipela Sara Džesika Parker predstavila kolekciju cipela
  2. Milenijumsko tržište sleepweara – prolazni trend ili nova epidemija? Milenijumsko tržište sleepweara – prolazni trend ili nova epidemija?
  3. Prolećni shopping već sada! Zašto da ne ako je na SALE-u? Prolećni shopping već sada! Zašto da ne ako je na SALE-u?
  4. LIU JO – modni vesnici proleća LIU JO – modni vesnici proleća
To Top