coverfitness

Green Wood i Red Wood, novi mirisi od DSquared2

facebook-share twitter-share pinterest-share

Green Wood i Red Wood, novi mirisi od DSquared2

Wood je dvojni projekat dizajniran oko karakteristika drveta – čvrstog i otpornog materijala, sa složenom strukturom koja ga čini jedinstvenim i neuporedivim – iz kojeg su nastala dva nova mirisa, Green Wood i Red Wood koja definišu savremenog DSquared2 muškarca i ženu: dva senzualna bića, samouverena u sebe i svoje ličnosti.

Mladi i u duhu svog vremena, protagonisti za ove mirise žive od strasti, dobrih vibracija i impulsivne želje za inovacijom. U potrazi su za sofisticiranom esencijom koja izražava autentičnost, dubinu i strast koja ih definiše.


Miris je čulno iskustvo koje govori o vama i vašoj ličnosti. Osoben je i intiman zato što vas čini prepoznatljivim i drugačijim na neopisiv način. Volimo da zamišljamo da je naš novi Wood miris specijalan, lični aksesoar koji definiše DSquared2 stil i karakter.“ Din i Den Katen


Bočica i pakovanje

Linearna bočica od zelenog stakla za muškarce, i crvenog stakla za žene. Obe imaju originalne stopere od najkvalitetnijeg jasena, izrađene komad po komad kako bi se ponudio nivo izrade koji je skoro nestao. I svaki ima magnet s unutrašnje strane koji olakšava zatvaranje.

Spoj toplih i hladnih materijala ne dovodi do gubitka njihovih čulnih kvaliteta. Naprotiv, drvo kao materijal ostavlja arhaični utisak, moćan ali umirujući, dok sjaj stakla i aluminijuma ističe dragocenost samog mirisa.

Ekskluzivno izrađeno dno omogućava staklu da poprimi zaobljen oblik koji stvara novi element unutar bočice – oblik suze – kao dodatna ampula za čuvanje mirisa.

Kutija je elegantna i taktilna, od zelenog somota za njega i crvenog somota za nju. Zapečaćena je listom javora, prepoznatljivim simbolom DSquared2 modne kuće koji je garancija kvaliteta, istraživanja i inovacije.


Green Wood - novi miris za njega

Miris slobodnog duha, intenzivan i temperamentan.

 

green wood dsquared2 parfem

photo: promo

U novom muškom mirisu od DSquared2, Green Wood, energija limuna i aromatična svežina santoline začinjene su elegantnim vibracijama burbonskog bibera.

Sofisticirane drvenaste note kedrovine i vetivera mešaju se sa originalnim akordom smole, evocirajući velikodušnu i iskonsku prirodu.

Osnova mirisa pruža intenzivan trag kombinacijom muževnog i zavodljivog cipriola, dubokog i senzualnog ambroksana i prijatnog i dugotrajnog mošusa.


 • Gornje note: limun, santolina, burbonski biber
 • Srednje note: kedrovina, vetiver, akord smole
 • Donje note: cipriol, ambroksan, mošus
 • Olfaktorna porodica: aromatična drvenasta


Red Wood - novi miris za nju

Penušav i neustrašiv parfem savremenog duha.

red wood dsquared2 parfem

photo: promo

 

U novom ženskom mirisu od DSquared2, Red Wood, iznenađujuće sveži akcenti roze bibera i nagoveštaji brusnice otkrivaju novu hrskavu i neodoljivu voćnu dimenziju.

Prefinjene i providne note ličija naglašavaju ženstveni karakter baršunastog i intenzivnog akorda ruže i magnolije.

U osnovi mirisa, magnetni trag mekog mošusa obasjava treperave i senzualne note kedrovine i žuto smeđih drva.


 • Gornje note: roze biber, brusnica, liči
 • Srednje note: magnolija, ruža
 • Donje note: kedrovina, mošus, žuto smeđa drva
 • Olfaktorna porodica: voćno drvenasta


Linija za kupanje i negu tela

Green Wood i Red Wood, novi mirisi za njega i nju od DSquared2, upotpunjeni su ekskluzivnim toaletnim proizvodima:

za muškarce, gel za kupanje i tuširanje, balzam posle brijanja, dezodorans u stiku i hidratantna krema; za žene, gel za kupanje i tuširanje i mleko za telo – hidratantni i hranljivi proizvodi za svakodnevnu negu lica i tela.

Ekskluzivna linija sa notama Green Wood i Red Wood od DSquared2 pruža koži trenutni i dugotrajni osećaj dobrostanja i svežine.


Komunikacija

Reklamna kampanja za nove Green Wood i Red Wood mirise zapravo je suptilna igra moći i zavođenja koju su Mert & Marcus stvorili uz umetnički doprinos Dina i Dena Katena, sa modelima Anom Evers i Julianom Šnajderom u glavnim ulogama. Protagonisti se savršeno prepliću u plesu strastvenih, energičnih i dinamičnih tela. Susreću se i sudaraju, razmenjujući senzualne i intenzivne poglede pune predaje.


Green Wood i Red Wood od DSquared2

Linija za muškarce

 • Toaletna voda prirodni sprej 30 ml
 • Toaletna voda prirodni sprej 50 ml
 • Toaletna voda prirodni sprej 100 ml
 • Parfemisani balzam posle brijanja, tuba 100 ml
 • Parfemisani dezodorans, stik 75 ml
 • Parfemisani gel za kupanje i tuširanje, tuba 250 ml
 • Parfemisana hidratantna krema, tuba 200 ml

Linija za žene

 • Toaletna voda prirodni sprej 30 ml
 • Toaletna voda prirodni sprej 50 ml
 • Toaletna voda prirodni sprej 100 ml
 • Parfemisani gel za kupanje i tuširanje, tuba 200 ml
 • Parfemisano mleko za telo, tuba 200 ml

Povezane objave
 1. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
 2. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
 3. TAP011 - veliki povratak TAP011 - veliki povratak
 4. DA LI OSEĆAŠ STRAH?! DA LI OSEĆAŠ STRAH?!
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top