coverfitness

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori

facebook-share twitter-share pinterest-share

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori

U mitologiji, ambrozija je bila piće grčkih bogova, i smatralo se da donosi besmrtnost onima koji bi je popili. Ime ovog miomirisnog, dragocenog nektara i magija koju evocira utkani su u najnovije poglavlje priče o Gucci Bloom mirisima. Predstavljamo Gucci Bloom Ambrosia di Fiori.

Alessandro Michele, idejni tvorac Gucci Bloom mirisa, pronašao je inspiraciju u apsolutnoj autentičnosti i slobodi da budete to što jeste. Novi miris Gucci Bloom Ambrosia di Fiori vas poziva da slavite svoje unutrašnje ja i ne krijete emocije koje su tradicionalno pojačane u vreme praznika. Uklapajući se u ova snažna osećanja, parfem je pojačan i pretvoren u Eau de Parfum Intense. Mešavina počinje originalnim Gucci Bloom Eau de Parfum i njegovim triom plemenitih i retkih cvetova – ekstrakt pupoljka jasmina, tuberoza, rangunska puzavica – uz dodatnu jačinu dva nova sastojka koji odišu elegancijom i ženstvenošću: oris i Damask ruža.

Photo: PR / Promo

Parfem

Imaginarni vrt prepun mirišljavog cveća i biljaka svih vrsta i boja – ovo je koncept originalnog Gucci Bloom mirisa koji je osmislio Alessandro Michele i stvorio majstor parfimer Alberto Morillas, ujedno osnova za novi Gucci Bloom Ambrosia di Fiori. U intenziviranoj verziji, treperavi buket sadrži nove sastojke, uključujući retki baršunasti oris, koren irisa. Antički Grci i Rimljani su koristili iris u vidu eteričnog ulja; danas je ova kultna mirisna nota – koja se dobija iz smole biljke koja cveta u maju u Toskani – vrednija od zlata. Druga nova nota, Damask ruža, je poznata vrsta ruže koja se bere u ranim jutarnjima satima kako bi se dobila njena najintenzivnija esencija. Umesto klasične piramidalne konstrukcije sačinjene od gornjih, srednjih i donjih nota, note Gucci Bloom se otvara odjednom u punoj snazi, notama plemenitih i retkih cvetova: ekstrakt pupoljka jasmina, tuberoza, rangunska puzavica, Damask ruža i baršunasti oris.

Pakovanje

Originalna bočica za Gucci Bloom je preosmišljena i sada izrađena od stakla presvučenog bordo lakom, ukrašena klasičnom etiketom u nežnoj roze boji. Ista svetla roze nijansa korišćena je na kutiji kao pozadina za kultni herbarijum gde savršeno ističe bordo listove, latice i grane.   

Povezane objave
  1. Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’ Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’
  2. Gucci predstavlja kapsulu u saradnji s franšizom Doraemon Gucci predstavlja kapsulu u saradnji s franšizom Doraemon
  3. Najnovije GUCCI patike za samo 12 dolara? Najnovije GUCCI patike za samo 12 dolara?
  4. Gucci kontroverzna saradnja sa Balenciagom Gucci kontroverzna saradnja sa Balenciagom
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top