coverfitness

GUCCI debituje u svetu gejminga

facebook-share twitter-share pinterest-share

GUCCI debituje u svetu gejminga

Renomirani modni brend GUCCI ulazi u svet video igara, najavljujući saradnju sa 100 Thieves, brendom odeće po meri gejmera iz Los Angelesa. Gucci je kreirao 200 ruksaka sa numerisanim izdanjem u ograničenoj seriji iz kolekcije Gucci Off the Grid u svetlo crvenoj boji, sa više džepova i crnim kožnim oblogama. Takođe sadrže kružnu crnu kožnu zakrpu sa logotipom 100 Thieves u srebrnoj boji.

Rančevi su napravljeni od recikliranih materijala održivog izvora, uključujući Econil, koji je napravljen od ribarskih mreža, tepiha i drugih otpadaka, i koriste proizvodni proces koji uključuje oporavak i recikliranje ostataka najlonske tkanine kao deo Gucci-Econil pre- program povrata potrošačke tkanine.

GUCCI debituje u svetu gejmnga

Photo: Promo

Rančevi će biti zapakovani u kutiju napravljenu od recikliranog papira i smešteni u crvenu torbicu od recikliranog najlona koja sadrži logotipe Gucci i 100 Thieves. Gucci-jeva saradnja 100 Thieves x Gucci prvo je od nekoliko planiranih partnerstava između ova dva brenda, prema navodima iz Guccija, koji žele modnu i industriju igara usmeriti ka održivijoj budućnosti.

Saradnja će biti predstavljena digitalnom kampanjom koju je snimio njujorški režiser i fotograf Gui Aroch u igračkom objektu 100 Thieves ’u Los Anđelesu, poznatom kao Compound. Na njemu se nalazi sedam od 100 kreatora sadržaja - Valkirie, Neekolul, BrookeAB, Nadeshot, CouRageJD, Iassuo i Kris London - i dva njegova profesionalna igrača, Ssumdai i Kenni, fotografisani tokom dana u kancelariji.

Ruksaci će se prodavati po ceni od 2.500 dolara i biće dostupni na we sajtu Gucci i njihovoj prodavnici na Beverli Hillsu. Tokom proteklih nekoliko godina, brend se udružio sa nekoliko platformi za igre, uključujući Animal Crossing i Pokemon Go. Brend 100 Thieves je stvorio profesionalni igrač Matthew Haag 2017. godine i prikupio je više od 35 miliona dolara od Aglae Ventures, tehnološke investicione kompanije Groupe Arnault i drugih.


Povezane objave
  1. ST MARTINS SCHOOL - Fabrika modnih čuda ST MARTINS SCHOOL - Fabrika modnih čuda
  2. Gen Z menja značenje onoga što je sexy Gen Z menja značenje onoga što je sexy
  3. Petar Janošević - Influenseri su deo modne igre Petar Janošević - Influenseri su deo modne igre
  4. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top