coverfitness

Gucci decor nova kolekcija je praznik za oči ispunjen pintom

facebook-share twitter-share pinterest-share

Gucci decor nova kolekcija je praznik za oči ispunjen pintom

Na čelu sa kreativnim direktorom Alessandrom Micheleom, Gucci Decor ima za cilj da probudi vaš unutrašnji romantični duh. Od kada se prvi put pridružio kompaniji Gucci 2002. godine, Michele je imao cilj da povrati kraljevstvo i romantizam tradicionalnih stilova ubrizgavanjem modernog preokreta. Nova kolekcija izuzetno maštovitih komada sadrži sve, od jastuka do pribora za jelo.

gucci decor

photo: gucci

 

Michele izražava ovu estetiku kroz brojne dizajne koji su simboli Guccijeve istorije. Mnogi elementi dizajna - poput smelih kombinacija boja, uzoraka i upotrebe cvetova - svi se pozivaju na Gucci-jev katalog privlačnih dizajna. Prethodne tipične ideje o dizajnu enterijera, kolekcija je znak ekscentričnosti i podstiče korisnika da se slobodno prilagodi. U potpunosti napravljena u Italiji, kolekcija takođe slavi italijansku umetnost.

gucci decor

photo: gucci

Jedna od mnogih ponuda u kolekciji je niz ćebadi, jorgana i jastuka. Zvezde na pokrivačima napravljene su od vune, kašmira i svile, dok niz novih jastuka služi kao savršen kompliment. Pravougaone jastuke karakterišu žakard baršunasta osnova koja pokazuje GG Daisy uzorak i kontrastnu pozadinu od tartanske vune, crne rese na uglovima i crne obloge sa žicama. Ako ste fokusirani na nameštaj, kolekcija takođe nudi cvetno tapacirane fotelje i stolice.

gucci decor

photo: gucci

 

Pored toga, posrebreni pribor za jelo sa motivom glave lava i pčelom Gucci sa potpisom dopunjuju tanjiri i činije.


Povezane objave
  1. Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
  2. Trendovi uređenja doma 2020. – ključni detalji za update enterijera Trendovi uređenja doma 2020. – ključni detalji za update enterijera
  3. Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’ Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’
  4. Istorija koja vas vodi kroz dom na Menhetnu Istorija koja vas vodi kroz dom na Menhetnu
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top