Ada Mall

Gucci predstavlja kapsulu u saradnji s franšizom Doraemon

facebook-share twitter-share pinterest-share

Gucci predstavlja kapsulu u saradnji s franšizom Doraemon

Ubrzo nakon što je zagolicao znatiželju trosmernim partnerstvom sa The North Face i Pokemon GO, Gucci je sada predstavio modnu kapsulu u saradnji sa Doraemon franšizom. Kolaboracija je prvi put otkrivena kroz seriju aksesoara u kolekciji luksuzne kuće Cruise 2021. Sastoji se od više od 40 predmeta, asortiman slavi robota mačjeg tipa rođenog 2112 koji je poslan iz 22. veka sa svojom četvorodimenzionalnom torbicom.

Klasični GG monogram služi kao osnova na kaputima, jaknama, kratkim pantalonama i pantalonama koje su ukrašene motivima Doraemon-a. Ista tema se vidi na kolekciji torbica i novčanika koji su naglašeni bogate crvene nijanse i 40 mm Dive sata. COVER vam nudi mali uvid u veselu kolekciju čiji komadi mogu biti sjajni pokloni za novogodišnje praznike.

gucci doraemon

photo: gucci

Povezane objave
  1. Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
  2. Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’ Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’
  3. NET-A-PORTER advent kalendar 2020. sa čak 25 luksuznih kozmetičkih proizvoda NET-A-PORTER advent kalendar 2020. sa čak 25 luksuznih kozmetičkih proizvoda
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top