coverfitness

Gwyneth Paltrow prodaje sveću koja miriše na njenu vaginu za 67 evra (VIDEO)

facebook-share twitter-share pinterest-share

Gwyneth Paltrow prodaje sveću koja miriše na njenu vaginu za 67 evra (VIDEO)

Holivudska glumica i wellness guru Gwyneth Paltrow omogućava fanovima da joj se približe tako što će kupiti najnoviji intimni proizvod na njenoj web stranici Goop. Četrdesetsedmogodišnja zvezda prodaje sveću koja miriše na njenu vaginu što će vas koštati neverovatnih 67 €. Ova „Sveća miriše na moju vaginu“ opisana je kao "smešna, predivna, seksi i prekrasno neočekivana."

Photo: Goop.com

Gwyneth je čak obožavaocima objasnila kako je sveća nastala, u opisu proizvoda. The Goop website objašnjenje glasi: “ Ova sveća je započela kao šala između parfimera Douglasa Littlea i GP-a - njih dvoje su radili na mirisu, a ona je izjavila kao iz topa: "Uhhh ... ovo miriše na vaginu" - ali evoluiralo je u smešno, predivan, seksi miris. Pokazalo se da je proizvod savršen u formi sveće - napravili smo probnu vožnju u In goop Healthu, i ona se rasprodala u roku od nekoliko sati.“

Photo: Goop.com

Ove nedelje je objavljen trejler za Gvineth-ovu nadolazeću Netflik seriju, The Goop Lab, a fanovi mogu da očekuju egzorcizme i grupne orgazme. Nova emisija, koja je započeta 24. januara, ima šest epizoda i prikazuje glumicu koja istražuje razne wellness prakse od lukavog do seksualnog. Zvezda Iron Man-a, koja se zaprepastila na nedavnim Zlatnim globusima u prozirnoj haljini, takođe zadirkuje iskustvo vidovnjaka. Ostale istraživane teme uključuju energetsko lečenje, žensko zadovoljstvo i psihodelične lekove.

Povezane objave
  1. Brend čiste lepote koji je osvojio Gwyneth Paltrow Brend čiste lepote koji je osvojio Gwyneth Paltrow
  2. Nova petodnevna detoksikacija Gwyneth Paltrow zahteva samokontrolu Nova petodnevna detoksikacija Gwyneth Paltrow zahteva samokontrolu
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top