coverfitness

H&M HOME – kolekcija inspirisana Uskrsom

facebook-share twitter-share pinterest-share

H&M HOME – kolekcija inspirisana Uskrsom

Ovog proleća, H&M HOME vas podstiče da unesete novi život u vaše uskršnje trpezarije i budete kreativni dok ukrašavate prostor u kojem se okuplja cela porodica. Sada više nego ikad, trude se da praznike učine posebnijima i intimnijima stvarajući nove uspomene i tradicije sa voljenima - bilo da se radi o izradi postavki stola uz uskršnje zeke, koristeći jaja, suvo cveće i njihove vrhunske platnene salvete ili jednostavno pokrivanje trpezarijskog stola. Koristeći rustikalne materijale poput lana i jute u prirodnoj paleti boja za ukrašavanje srca doma, ova uskršnja kolekcija odaje počast klasičnoj seoskoj kući.


Podelite uskršnje poslastice koristeći njihove velike tanjire za ukrašavanje, dekorisane tradicionalnim dizajnom, ili poslužite decu jajima i figuricama u našim novim čašama za jaja u obliku tulipana završenih u glaziranoj kamenoj posudi, koje će zasigurno postati dragoceni uskršnji favoriti koje se lako mogu koristiti tokom cele godine.

h&m home 2021 easter

photo: HM

 

Ređajte detalje od jute za trpezu na stolnjacima od organskog pamuka kako biste stvorili teksturu i taktilnost oko stola dok se opuštate nazad na laneni pokrivač jastuka obrubljen oštrim ivicama, punjen našim recikliranim unutrašnjim jastucima za punjenje.

h&m home easter 2021

photo: HM

 

Sveže procvetalo prolećno cveće možete pokupiti iz bašte i staviti ga u njihovu zelenu bočicu, vaze od recikliranog stakla za dodavanje boje, arome i savršen u postavku stola. Porodični uskršnji ručak može da počne.

h&m home easter 2021

photo: HM

h&m home easter 2021

photo: HM

h&m home easter 2021

photo: HM


Povezane objave
  1. H&M i NETFLIX kolekcija inspirisana popularnom serijom H&M i NETFLIX kolekcija inspirisana popularnom serijom
  2. 24Kitchen pokreće aktivaciju 24Kitchen pokreće aktivaciju "Uskršnji izazov"
  3. Savršen uskršnji obrok: jagnjeći kotleti u salsi od mente Savršen uskršnji obrok: jagnjeći kotleti u salsi od mente
  4. H&M saradnja sa britanskim brendom DESMOND & DEMPSEY H&M saradnja sa britanskim brendom DESMOND & DEMPSEY
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top