cover citati

H&M home noviteti za jesen 2021.

facebook-share twitter-share pinterest-share

H&M home noviteti za jesen 2021.

Ove sezone u H&M HOME -u nadahnuto gledamo čulima. Ukrasite svoj životni prostor svim čulima kako bi izgledao, zvučao, mirisao i osećao se kao kod kuće - dodajte taktilne materijale poput naših ukrasnih jastuka i mekanih ćebadi, smanjite buku krznenim prostirkama od vune i istražite izuzetne mirise naših mirisnih sveća i difuzori trske.

hm home fall 2021

photo: hm

 

„Ova sezona u H&M HOME -u govori o važnosti dobrog osećaja kod kuće. Želimo da se usredsredimo na svoja čula i kako ih možemo zadovoljiti. Želimo da istražimo i dublje uđemo u prostorije i enterijer-koristeći boje, materijale, svetla i mirise kako bismo pomogli našim klijentima da stvore osećaj prijatnosti kod kuće “, kaže Evelina Kravaev-Soderberg, šef dizajna i kreativnog odeljenja u H&M HOME.

hm home fall 2021

photo: hm

 

Kolekcija za jesen 2021. prikazuje niz umetničkih, skulpturalnih i smelih komada sa čistim i prijatnim osećajem. Vidimo mnogo tekstura i taktilnosti nadahnutih savremenim zanatskim i grafičkim neutralima. Prevladavaju nijanse neutralnih boja, dok se ove sezone uvodi mrlja klein plave boje u obliku umetničkih presvlaka za jastuke od recikliranog pamuka. Naslažite jastuke u mešavini kvalitetnih materijala na sofu i navucite ih preko udobnog vunenog ćebeta za veću udobnost i toplinu. Dodajte mekoću zidu sa modernim zidnim kačenjem i ostavite da vam noge utonu u naše pahuljaste tepihe napravljene od jute, vune i pamuka sa apstraktnim, ali diskretnim uzorkom koji se vidi u dubokom tkanju. Osim ukrasnih jastuka i ćebadi, krzneni tepih minimizira odjeke i hvata buku u prostoriji.

hm home fall 2021

photo: hm

 

Probudite svoje najmilije ujutru uz miris sveže kafe poslužene u prelepoj keramičkoj šolji, dok se opuštaju u našim prepoznatljivim lanenim prekrivačima za krevet koji takođe dolaze u novim bojama ove sezone - uključujući jesenje preplanulo i klein plavo. Posteljina postaje sve mekša i elegantnija što je više koristite i lako će postati dugotrajni favorit u vašem domu. Za vrhunsku udobnost, dodajte prekrivač prekriven kratkim hrpama.

hm home fall 2021

photo: hm

Opremite svoj sto za doručak jastucima za sedenje, platnenim salvetama i elegantnim stolnjacima za okupljanje. Naše šolje sa apstraktnim uzorkom i pribor za jelo postavljene u prelepo keramiku dodaće umetnički pečat i potaknuti porodicu da se uzdigne i zablista.

Dodajte pomorandže i limune u jutarnje kupanje za okrepljujuće buđenje. Pomešajte peškire od pliša i vafla za senzorne iskre u kupatilu i dodajte sveće za spa osećaj koji će se osećati u mirisu. Osećaj mirisa je usko povezan sa sećanjima i emocijama, a dodavanjem suptilnog mirisa u svaku prostoriju vaš prostor se može učiniti još prijatnijim.Povezane objave
  1. Dizajnerski trendovi u enterijerima za 2020. Dizajnerski trendovi u enterijerima za 2020.
  2. IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA
  3. Potkrovlja za pamćenje Potkrovlja za pamćenje
  4. Nežan osećaj: Tajna udobne garderobe Nežan osećaj: Tajna udobne garderobe
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top