cover citati

H&M HOME – praznici stižu ranije ove sezone

facebook-share twitter-share pinterest-share

H&M HOME – praznici stižu ranije ove sezone

H&M HOME praznična kolekcija se bavi pronalaženjem sopstvenih tradicija i time kako da učinite praznike lepšim i ličnijim nego ikada ranije. Svoj životni prostor možete ukrasiti detaljima iz nove kolekcije kako biste dobili utisak elegantne udobnosti. Krzneni jastuci, savremeni ukrasi i mirisi za dom na temu praznika — i pojačajte jačinu zvuka za jedinstvenu muzičku poslasticu. Praznična kolekcija će biti dostupna u odabranim prodavnicama i onlajn na hm.com/home od 11. novembra.


Ovog Božića, H&M HOME predstavlja dva različita načina da sezonu učinite veselim i vedrim. Prvo, vidimo elegantan, ali minimalistički pristup, gde prirodna bela, topli tekstil, svetla keramika i akcenti svetle prašnjave zelene boje podstiču vas da dekorišete u svetlu i tonsku skalu boja. U međuvremenu, vidimo i tradicionalniji pogled na praznično ukrašavanje, sa klasičnim i ukrasnim izgledom, gde crvena boja spaja prirodan i rustikalni osećaj, koji vas poziva da se udobno opustite sa svojom porodicom i voljenima. 

hm home 2021

photo: hm

 

Božić ne bi bio isti bez zvuka muzike. Kao dodatnu poslasticu da vas dovedemo u pravi duh, zamolili smo švedsku soul umetnicu Dženis u usponu da doda svoju magiju klasičnoj melodiji „(There’s No Place Like) Home For The Holidays“.


Ključni komadi iz kolekcije uključuju širok spektar sveća koje doprinose prazničnom ambijentu, sa primamljivim sezonskim mirisima kao što su bor i cimet.

hm home 2021

photo: hm

 

Raznovrsna paleta radosnih detalja pruža inspiraciju i laka osveženja za sezonu. Ukrasite dnevnu sobu presvlakama za jastuke na božićnu temu i eklektičnim kandelabrima ili držačima za sveće, čineći prostor toplim i privlačnim i mestom za porodicu i prijatelje da se pripreme i uđu u pravo raspoloženje za predstojeće praznike.

hm home 2021

photo: hm

 

Naši magični božićni ukrasi su savršeni kada počnete da ukrašavate jelku i svaku sobu u domu — i oni će lako postati novi porodični favoriti, koji se mogu vraćati i ponovo koristiti iz godine u godinu. Naš stakleni automobil sa jelkom na krovu izmamiće nostalgiju i poželeti da požurite kući za Božić, dok će naš mali limeni vojnik u staklu upaliti zvezde u očima dece. Povezane objave
  1. Dizajnerski trendovi u enterijerima za 2020. Dizajnerski trendovi u enterijerima za 2020.
  2. IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA
  3. Potkrovlja za pamćenje Potkrovlja za pamćenje
  4. Kelly Wearstler – glamurozni potpis u uređenju enterijera Kelly Wearstler – glamurozni potpis u uređenju enterijera
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top