cover citati

H&M spreman za žurku nastavlja priču o održivoj modi

facebook-share twitter-share pinterest-share

H&M spreman za žurku nastavlja priču o održivoj modi

Innovation Circular Design Story je najnoviji dodatak H&M-ovim pričama o inovacijama, revolucionarnoj novoj inicijativi za održivost koja se fokusira na napredan dizajn i inovativne materijale. Kolekcija je za one koji vole da eksperimentišu i izražavaju sebe, a ovaj likujući etos se ogleda i u kampanji; snimljen od strane legendarnog fotografa Rafaela Pavarotija i naslovljen „Neposredno pre početka zabave“. Tema oslikava osećaj pripreme, optimizam i individualnost onih koji vole modu, glamur, biranje outfita, poziranje pred ogledalom, ples i slobodu.


Kolekciju je kreirao H&M dizajnerski tim zajedno sa stilistom Ib Kamarom, koji je doprineo kao kreativni savetnik i stilizovao kampanju. I Kamara i Pavaroti su dobili kreativnu agenciju da ožive svoju dinamičnu, šarenu viziju. Kampanja je predstavljena 16. novembra, uoči objavljivanja kolekcije u odabranim prodavnicama i onlajn od 9. decembra 2021.

hm Innovation Circular Design Story

photo: hm

 

Instagram postovi Normani, Gigi i Kaia, između ostalih, nude jedinstveni pregled praznične kolekcije. Pratite na Instagramu da biste videli kako svako kreira svoj jedinstveni izgled iz kolekcije, bilo da je to ružičasta haljina sa šljokicama na bretele, napravljena od recikliranog poliestera ili vrhunskog kroja, napravljena od vlakana napravljenih od otpadnih materijala.

hm Innovation Circular Design Story

photo: hm

 

Kolekcija je dizajnirana korišćenjem alata za dizajn koji se zove Circulator koji omogućava H&M dizajnerskom timu da razmotri sve faze procesa kreiranja odeće, od očekivanog životnog veka do materijala i strategija dizajna. Circulator razvija H&M grupa kako bi podržala kompaniju u njenim naporima da postane ekološki obzirnija i da postigne svoj cilj da postane klimatski pozitivna do 2040. Cilj je da svi H&M proizvodi budu dizajnirani koristeći ovaj alat do 2025.

Povezane objave
  1. Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019 Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019
  2. Sa piste na crveni tepih Sa piste na crveni tepih
  3. IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA
  4. MOHITO – nova klasika MOHITO – nova klasika
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top