Ada Mall

Hope Macaulay - moda izmedju jave i sna

facebook-share twitter-share pinterest-share

Hope Macaulay - moda izmedju jave i sna

Hope Macaulay je savremeni luksuzni modni brend stvoren od dizajnerke mode i tekstila sa sedištem u Severnoj Irskoj. Ručni rad, energična i nadrealna odeća koju kreira predstavljena je kao „Najbolji streetstyle na Londonskoj nedelji mode“ u britanskom Vogue-u. Naravno, brend je već prepoznat od strane poznatih poput Gigi Hadid i Halsey.

hope macaulay

photo: instagram

Hope stvara velike ekspresivne kolaže i pretvara ih u grafike, u kombinaciji sa pažljivo konstruisanim detaljnim ukrasima i razigranim dizajnom odeće. Šarene kolosalne pletenice kompanije Hope ručno su izrađene od 100% jumbo merino vune, visokokvalitetnog, prirodnog i održivog materijala. Samo koristeći ruke, Hope razvija jedinstvene i bujne krupne komade trikotaže.

hope macaulay

photo: instagram

 

Njene kreacije nisu prikaz stvarnosti, već sveta koji ćete moći da nadjete u svojim snovima, nadahnute njenom fascinacijom umom, iskrivljenošću i nadrealizmom. Odeća Hope Macaulay nosivo je umetničko delo koje je smelo i živopisno iskustvo, a svaka pozadinska priča ima priču sličnu snu.

hope macaulay

photo: instagram

Povezane objave
  1.  Bele košulje i jeans su naši favoriti, a bela haljina-košulja naš IT komad sezone Bele košulje i jeans su naši favoriti, a bela haljina-košulja naš IT komad sezone
  2. Milano street style u belom Milano street style u belom
  3. Beretke su ponovo u modi Beretke su ponovo u modi
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top