cover citati

HOROSKOP: Šta zvezde poručuju u finišu 2021?

facebook-share twitter-share pinterest-share

HOROSKOP: Šta zvezde poručuju u finišu 2021?

Dobrodošli u veliko finale 2021. Zaokružujući godinu sezonom ispunjenom novogodišnjm dekoracijom, prijatnim trenucima sa voljenima i obiljem slatkih poslastica, decembar je prepun prilika za uživanje u ovom trenutku i radujemo se budućnosti. Sigurno ste se pitali šta vam zvezde poručuju na zalasku 2021. godine. COVER otkriva za svaki znak zodijaka ponaosob.

Ovan (21. mart – 19. april)

Retko se ustručavate da postignete ono što želite, ali ćete biti posebno raspoloženi da to uradite oko 4. decembra kada pomračenje Sunca i mladi mesec padaju u vašu devetu kuću avanture. Naročito ako ste se osećali nevidljivo i nedovoljno cenjeno od ljudi koji očekuju da se držite svakodnevne rutine, spremni ste da uradite ono što trebate da biste sačuvali svoj duh. Ovo bi moglo izgledati kao da okušavate sreću i prijavite se za posao u sasvim drugoj oblasti ili planirate obrazovno ili kulturno putovanje u inostranstvo. Verovanje u svoju intuiciju je ključno — i ta tema će i dalje biti očigledna dok se vaš vladar, Mars kreće kroz istu zonu od 13. decembra do 24. januara. I dok je samopouzdano sunce u vašoj desetoj kući karijere od 21. decembra do 19. januara, osećaćete se još samouverenije kada stupate u centar pažnje da biste ostvarili svoje profesionalne snove.

Bik (20. april–20. maj)

Otprilike 18. decembra, kada pun mesec pada u vašu drugu kuću prihoda, mogli biste da raspravljate o tome da li je određeni posao, klijent ili projekat vredan vašeg truda - posebno ako ne odražava sasvim scenario iz snova koji ste u početku imali na umu. Sada može biti divno vreme da napravite korak unazad i ponovo procenite koliko ste daleko stigli i kuda želite da idete odavde kako biste se osećali istinski zadovoljni i nagrađeni. Zatim, dok je samopouzdano sunce u vašoj devetoj kući avanture od 21. decembra do 19. januara, mogli biste biti inspirisani da iskoračite dalje iz zone udobnosti nego inače. Iskustva koja otvaraju oči koja podstiču vašu kondiciju, dobrobit ili veštine uma i tela (možda isprobate novi zimski sport?) — čak i iz udobnosti sopstvenog doma — može vam pomoći da napredujete u svojim dugoročnim ciljevima i da zadovoljite vaš apetit za novim saznanjima.

Blizanci (21. maj–20. jun)

Dok je Mars orijentisan na akciju u vašoj sedmoj kući partnerstva od 13. decembra do 24. januara, bićete raspoloženi da se uhvatite u koštac sa zajedničkim ciljevima sa prijateljem, bliskim kolegom ili srodnom dušom. Bliski rad i oslanjanje na snage jedni drugih postavljaju vas za još veći uspeh nego što biste uživali u solo letenju. I dok se samopouzdano sunce kreće kroz vašu osmu kuću emocionalnih veza i zajedničkih resursa od 21. decembra do 19. januara, bićete više zainteresovani za duboke, smislene razgovore koji idu mnogo dalje od grebanja po površini. Možda ćete imati i ideju o finansijskoj saradnji ili navigaciji po novom planu investicionih igara zajedno sa romantičnim ili poslovnim partnerom. U svakom slučaju, približavanje i dopuštanje sebi da budete ranjiviji može dovesti do transformativnog iskustva.

Rak (21. jun–22. jul)

Otprilike 4. decembra, kada pomračenje Sunca i mladi mesec padnu u vašu šestu kuću zdravlja, bićete potpuno spremni da unesete više ravnoteže u svoj svakodnevni život. Stavljanje vašeg blagostanja ispred bilo čega drugog i posvećivanje većoj rutini uma i tela, spavanju, pridržavanju vašeg protokola suplemenata, itd. sada može da deluje neverovatno revitalizirajuće i osnažujuće. Takođe ćete dobiti podsticaj dok se Mars nalazi u istoj zoni od 13. decembra do 24. januara. Dok se glasnik Merkur kreće kroz vašu sedmu kuću partnerstva od 13. decembra do 2. januara, razgovori jedan na jedan i saradnja bi trebalo da biti posebno ispunjen. A oko 18. decembra, kada je pun mesec u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti, otkrićete da izdvajanje dodatnog solo vremena za meditaciju i odmor može da vam pomogne da iskoristite svoju intuiciju. Ono o čemu sada razmišljate moglo bi da vas inspiriše i motiviše tokom sledećeg meseca.

Lav (23. jul–22. avgust)

Sa gomilom planeta u vašoj petoj kući samoizražavanja, osećaćete se posebno kreativno i spontano. Možete se radovati što će Mars biti tamo od 13. decembra do 24. januara, podstičući vašu želju da svoja najiskrenija osećanja usmerite u umetnički projekat ili zabavne aktivnosti sa prijateljima i voljenim osobama. I dok je društvena Venera retrogradna u vašoj šestoj kući rutine od 19. decembra do 29. januara, osvežićete svoje svakodnevne navike i rituale. Ako ste propustili časove fitnesa u studiju, mogli biste ponovo da pokušate ili da ponovo posetite aplikaciju za meditaciju koju niste koristili neko vreme. U svakom slučaju, sada je vaša opcija da odvojite vreme istražujući ono što vam zaista najbolje odgovara.

Devica (23. avgust–22. septembar)

Sezona opadanja je divna prilika da se ugnezdite i stupite u kontakt sa svojim unutrašnjim mirom, a oko 4. decembra, kada su mladi mesec i pomračenje Sunca u vašoj četvrtoj kući kućnog života, mogli biste da imate bogojavljenje o svom utemeljenju i smislu bezbednosti. Možda shvatate da je zaceljivanje određenih starih rana sastavni deo utiranja najisplativijeg puta napred. Jednom kada se Mars nađe u istoj zoni, imaćete još više energije i snage da uložite u ovu završnicu. A oko 18. decembra, kada je pun mesec u vašoj desetoj kući karijere, osećaćete se kao da je vreme da se iznesete i predstavite veliki dugoročni projekat višim rukovodiocima ili kolegama. Ako je pomeranje u centar pažnje nesumnjivo vaš cilj, poverenje i vera u sebe sada još više može da vas podstakne da zakoračite na nagrađujuću lidersku poziciju.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Otprilike 18. decembra, kada pun mesec osvetli vašu devetu kuću avanture, osećaćete se kao da je vreme da verujete da će postojati sigurnosna mreža ako malo verujete. Isti stari, svakodnevni način obavljanja stvari - možda u smislu vaše karijere ili visokog obrazovanja - jednostavno vam više ne odgovara. Žudite za novim iskustvima koja otvaraju oči, a sada bi mogao biti trenutak u kojem odlučite da ih ostvarite. Tada će vaša vladajuća planeta, slatka Venera, biti retrogradna u vašoj četvrtoj kući kućnog života od 19. decembra do 29. januara, podstičući vas da preispitate svoje temelje. Razmišljaćete o načinima na koje možete da unesete još više sigurnosti i udobnosti u svoj život. A ako su određene bliske veze postojale nakon isteka roka, moglo bi biti vreme da prekinete vezu.

Škorpija (23. oktobar–21. novembar)

Sezona strelca ima tendenciju da osvetli vaš plan igre za zaradu novca, a kada se vaš suvladar, Mars pomeri kroz vašu drugu kuću prihoda od 13. decembra do 24. januara, bićete posebno raspoloženi da ponovo zamislite svoj pristup korišćenju gotovine. Ako ste se u poslednje vreme osećali potcenjeno, lakše ćete preduzeti korake koji će vas dovesti do ispunjenije karijere. Dok je društvena Venera retrogradna u vašoj trećoj kući komunikacije od 19. decembra do 29. januara, vi ćete ponovo procenjivati svoje platonske odnose i aktivnosti u koje ste redovno ulivali svoju energiju. Možda se osećate kao da se previše širite ili jednostavno dajete mnogo od sebe vezama i iskustvima koja nisu toliko vredna koliko bi trebalo da budu. Ovaj period će biti idealan za korak unazad kako biste pojednostavili i smanjili bilo koju od tih neispunjenih obaveza.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Otprilike 4. decembra, kada su pomračenje Sunca i mladi mesec u vašem znaku, bićete raspoloženi da prepravite svoj pristup dugoročnim ličnim ciljevima - i možda čak ponovo zamislite šta su ti ciljevi u celini. Tokom proteklih godinu i po dana, mnogo ste pretraživali dušu, a sada ćete moći da kanališete ono što ste naučili u plan igre koji zaista odražava ko ste danas. I dok se Mars kreće kroz vaš znak od 13. decembra do 24. januara, imaćete još više energije da pokrenete loptu. Bez obzira da li ste želeli da pokrenete posao ili razmišljate o selidbi na daljinu, imate sve što vam je potrebno da to i ostvarite. A zahvaljujući glasniku Merkuru koji se kreće kroz vašu drugu kuću prihoda od 13. decembra do 2. januara, moći ćete da artikulišete tačno šta želite da postignete u finansijskom smislu, podesivši vas i za bolji novčani tok.

Jarac (22. decembar–19. januar)

Otprilike 4. decembra, kada su mladi mesec i pomračenje Sunca u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti, ići ćete unutra više nego obično, dodirujući svoju intuiciju i snove da biste bolje razumeli šta vam je zaista potrebno sada - i kako najbolje da stignete do toga. Budimo realni: vreme provedeno na odmoru i svesnosti može vam ponekad biti pomalo lenj jer biste radije uložili konkretan posao da biste došli do cilja. Ali verujte da je punjenje baterija zapravo najbolja stvar koju sada možete da uradite za svoju dugoročnu viziju. I dok se glasnik Merkur kreće kroz vaš znak od 13. decembra do 2. januara, bićete puni energije da ono o čemu ste meditirali pretočite u reči. Ovo bi mogao biti pravi trenutak da predložite taj veliki projekat višim službenicima, ažurirate svoj CV. U suštini, kako budemo ulazili u vašu sezonu, vaš lični brend je glavni fokus, a vi ćete biti ovlašćeni da preuzmete još više kontrole nad tim kako vas doživljavaju u svetu.

Vodolija (20. januar–18. februar)

Mreže, grupe i prijateljstva u koje ste bili uključeni su u fokusu prihoda u velikoj meri oko 4. decembra kada mladi mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu jedanaestu kuću umrežavanja. Osvrćete se na događaje u vezi sa ovom temom koji su se desili u proteklih godinu i po dana, i moguće je da ono što ste iskusili ukazuje na novi put napred. Moguće je da određene platonske i kolegijalne veze jednostavno više nisu u skladu sa vašim primarnim profesionalnim ili ličnim ciljevima, a iskrenost prema sebi sada je neophodna ako želite da idete napred. A od 21. decembra do 19. januara, dok se samopouzdano sunce kreće kroz vašu dvanaestu kuću duhovnosti, biće vam potrebno malo više vremena za sebe. Biti manje od superdruštvenog može vam se u početku činiti bizarnim, ali ovaj period hibernacije mogao bi biti sastavni deo da biste razjasnili šta želite da postignete u narednim nedeljama i mesecima, dok prelazimo u novu godinu - a uskoro i vašu sezona znaka sunca.

Ribe (19. februar–20. mart)

Otprilike 4. decembra, kada pomračenje Sunca i mladi mesec padaju u vašu desetu kuću karijere, imaćete epifanije o tome šta želite da postignete na profesionalnom planu. Moguće je da je vizija koju ste ranije imali sada zastarela i da ste definisali uspeh na potpuno nov način. Sada je jedan od onih trenutaka u kojima vaša prilagodljivost može zaista dobro doći. Što ste otvoreniji za značajne promene, to ćete biti uspešniji. Ovo je podvučeno kretanjem Marsa kroz istu zonu od 13. decembra do 24. januara. A oko 18. decembra, kada pun mesec pada u vašu četvrtu kuću kućnog života, poželećete da uspostavite ravnotežu između vašeg ličnog i profesionalne obaveze. I pošto je ovaj mesec pod velikim uticajem vašeg vladara, duhovnog Neptuna, možete pronaći najbolje rešenje tako što ćete se uklopiti u svoje snove i intuiciju.

Povezane objave
  1. Najbolji načini samopomoći prema zodijaku Najbolji načini samopomoći prema zodijaku
  2. Astrološka mapa seksa Astrološka mapa seksa
  3. Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku
  4. Wellness horoskop Wellness horoskop
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top