coverfitness

Horoskop za april

facebook-share twitter-share pinterest-share

Horoskop za april

OVAN

Još uvek je vaša sezona, zato uživajte dok traje! Postižete vrhunac samopouzdanja i samoizražavanja kada Mercur uđe u vaš znak 3.04. pa nemojte zadržavati nijedan od onih vrućih zahvata. Na mladi mesec 11. postavite namere kako ćete nastaviti da dajete prednost brizi o sebi, čak i kada sve oči nisu uprte u vas. Vaša vladajuća planeta, Mars, kreće u osetljivi rak 23. što unosi vrućinu u vašu životnu situaciju. Vaš neposlušni cimer izaziva dramu i narušava svaki privid koji ste imali u rutini. Zbog ove napetosti možda ćete razmisliti o preseljenju (u novi stan ili novi grad) i možda ćete biti iznenađeni koliko brzo se plan sastavlja tokom sledećih nekoliko nedelja. Bez obzira kako ga okretali, bukvalno ili metaforički ste iščupani.

Ljubavni horoskop: Iako je ovaj mesec više fokusiran na sebe nego na odnos sa vašim partnerom se stvara neka napetost od 11. do 17. kada ste izuzetno fiksirani na posao. Ako ne možete da zatvorite laptop ni za jedan obrok, kako ćete ikada rešiti probleme u partnerstvu?

Novčana strana: Novčana planeta Venera ulazi u vaš finansijski sektor 14. i već jednom se ne zgražate kada zavirite u stanje na tekućem računu. Tada 26. puni mesec u Škorpiji donosi ogroman podsticaj zajedničkom poslovnom prihodu ili vašem portfelju zaliha. Iako niste poznati po strpljenju, investicije koje ste uložili u oktobru sada se isplaćuju.BIK 

Sa suncem, Merkurom i Venerom koji putuju kroz vaš nesvesni sektor na vrhu meseca, dobiJate puno dodatnog sna i osećate se generalno nepovezano sa svetom. Svakako, svakodnevno viđate svoje kolege na Zoomu, ali kada ste se poslednji put zaista uključili u njihov život? Dobar je osećaj biti ispod radara, zar ne? Uživajte u odmoru iz stvarnosti - koji vrhunac dostiže za mladi mesec 11. - dok možete. Jednom kada se vaša vladajuća planeta Venera 14. preseli u vaš znak, stvari se brzo kreću i jedina konstanta je promena. Iskoristite sezonu (od 19.) da sredite svoj ormar, obratite pažnju na negu kože i konačno se vratite terapiji. Briga o sebi vredi ulaganja.

Ljubavni horoskop: Bez obzira na to da li ste slobodni ili zauzeti, pun mesec u Škorpiji 26. iznosi na površinu svu vašu nezdravu dinamiku odnosa. Škorpije se ne zaustavljaju dok ne dođu do suštine situacije, pa ako ste izbegavali razgovor sa novim partnerom, vreme je da postanete stvarni.

Novčana strana: Ako se osećate lepo u prvoj polovini meseca, izbegavajte da kupujete stvari izvan onoga što vam treba. Obavezno ćete obaviti neke kupovine zbog kojih ćete kasnije zažaliti. Jednom kada sezona počne 19., mnogo ste više u kontaktu sa sopstvenom estetikom i spremni ste da se razmažete o svom blagostanju.

 


BLIZANCI 

Uz Merkur - vašu vladajuću planetu - koja juri oko zodijaka najvećom brzinom (baš onako kako vi to volite), vaš mesec možete podeliti u tri različite faze. Prva (kroz treću) usredsređena je na karijeru sa vitalnom šefovskom energijom. Druga je umrežavanje i ponovno uspostavljanje kontakta sa prijateljima. Ovo dostiže vrhunac oko mladog meseca 11. kada vas neprijatna situacija podseti da ste namerni u vezi sa kim se povezujete. (Ponovite za mnom: Ne treba da budete prijatelji sa svima.) Konačno, treća faza počinje 19. i vreme je za vas da se odmorite i opustite. Iskoristite sezonu Bika da biste napravili pauzu od grupnih ćaskanja i nadoknadili čitanje.

Ljubavni horoskop: Ovaj mesec je više posvećen prijateljima nego ljubavnicima, ali ako ste gajili simpatije, možda nećete imati drugog izbora nego da izbrišete svoja osećanja kada se Mars 17. jula poveže sa Jupiterom. Obično niste oni koji vas drže za jezik, ali čekali ste savršenu atmosferu za ovaj romantični gest.

Novčana strana: Mars se seli u rak i sektor vašeg ličnog dohotka 23. što znači da možda trošite mnogo više novca nego što imate. Iako je drugi deo meseca za pauzu, možda ćete morati da pokupite neki dodatni posao po punom mesecu 26. da biste finansirali sve te prohteve.RAK 

Svi poslujete u vrhu meseca dok se sunce, Merkur i Venera kreću kroz vaš sektor karijere. Iako ste obično prijatelj i član porodice kome svi trče radi emocionalne podrške, jednostavno nemate vremena. Za mlad mesec 11. spremni ste da oslobodite sve stvari koje vas sputavaju u poslu iz snova. To može uključivati opuštanje veza koje ste tokom vremena prerasli. Sezona Bika počinje 19. i usredsredili ste se na umrežavanje i izgradnju zajednice. Kako se možete više uključiti u stvaranje promena u vašem malom kutku sveta?

Ljubavni horoskop: Iako je ovaj mesec posao u prvom planu, pun mesec 26. pada u vašem sektoru zadovoljstva i možda vas čeka divna romantična noć.

Novčana strana: Ovog meseca radite više nego obično, što se nadam da odgovara dodatnoj nadoknadi. Ako radite samostalno, sezona Bika (od 19.) najbolja je prilika koju ste imali cele godine da se povežete sa novim klijentima i kolegama. Dok se sunce (ego) 30. septembra susreće sa Uranom (šok i strahopoštovanje), prijatno se iznenadite kada prijatelj plati račun pokretanja skupe web stranice.LAV

Bez obzira jeste li super religiozni ili nepokolebljivi ateista, više ete oratiti pažnju na spiritualnost. Možda se upoznajete sa budućim srodnicima koji religiju shvataju mnogo ozbiljnije od vas. Na mladom mesecu 11. nadahnuti ste se da napravite čitav ritual postavljajući svoje namere za mesec pred nama. Paljenje sveća, pozivanje u kosmičkom vođstvu. Tada 19. započinje sezona Bika i, iako se ne odričete potpuno svog duhovnog rasta, mnogo ste više usredsređeni na materijalni svet. Tačnije vaša karijera. Dolaze velike promene u vaš javni imidž koji bi čak mogli iskoreniti vašu životnu situaciju oko punog meseca 26. jula.

Ljubavni horoskop: U drugom delu meseca (od 19.), super ste se usredsredili na posao i napredovanje što bi moglo izazvati razdor sa partnerom. Sve ovo dostiže vrhunac oko 25. kada vam postavlja ultimatum o vezi. Ako odlučite da ga držite, granice koje ste postavili - kao što nije poziv na posao vikendom - dugoročno će vam koristiti.

Novčana strana: Merkur je planeta komunikacije, ali i trgovine, a kako se ovog meseca kreće brzinom munje oko zodijaka, pronalazite puno prilika da unesete više novca. Nakon 19. kada Mercuri udari u vaš sektor karijere, založite se za povišicu, veće stope od svojih klijenata ili bolje radno vreme.DEVICA 

Dok se vaša vladajuća planeta Merkur kreće poput zauzete pčele kroz zodijak, ovaj mesec je podeljen u tri različita dela. Do 3. otklanjate neke zbunjujuće probleme u vezi koji su se pojavili u martu. Pripremite se za poslednje suze! Posle 3. usredsređeni ste na izmirivanje dugova i razrađivanje detalja poslovnog partnerstva, posebno oko mladog meseca 11.. Zatim 19., Merkur klizi u Bika, preusmeravajući vaš fokus na putovanja i više obrazovanje. Nesrećna prilika da pobegnete (ili posetite kurs ili trening koji ste godinama gledali) pojavljuje se 24. avgusta. Iskoristite priliku dok možete!
Ljubvni horoskop: Brbljavi Merkur se povezuje sa Plutonom koji menja život 2. i ako postoji dubok razgovor koji ste izbegavali sa svojim partnerom (ili prijateljem sa prednostima), vrata se otvaraju i sve to izvadite.

Novčana strana: Do 14. - dok je novčana planeta Venera u Ovnu - vi ste na sređivanju dugova i pregovaranju o boljim uslovima zajma. Za mlad mesec 11. spremni ste da uložite ogromnu investiciju. Bilo da se selite u veći stan sa dečkom ili pokreće nova usluga sa poslovnim partnerom, biće puno održavanja. Verujte da vredi!VAGA

Kako mesec počinje, osećate se ili voljeno ili super ugušeno od sve pažnje koju dobijate. Ili oboje! U svoje veze ulažete svu svoju energiju bilo da je to dobacivanje neverovatnog drugog godišnjeg rođendana zumiranja za svoj BFF ili brzo zaljubljivanje u nekoga za koga ste mislili da će biti samo flert. Vaša vladajuća planeta Venera se 14. seli u Bika koji fokus prebacuje na zajedničke resurse kao i na zajedničke dugove. Zajam ili poslovna investicija koja vam je stvarala probleme u januaru i februaru konačno uspeva - na neočekivan način - oko 22. kada Venera upoznaje inovativni Uran. Ispostavilo se da je zajednički rad mnogo lakši od pokušaja da sve uradite sami.

Ljubavni horoskop: Ako ste se osećali kao da treba da pritisnete dugme za resetovanje u svojim vezama, priliku ćete dobiti za mlad mesec 11. maja. Puno ste radili tokom poslednjih mesec dana na otpuštanju toksičnih zavrzlama i dugotrajnih drobljenja i sada je vreme da se usredsredite na partnerstva koja zaista podržavaju vaše potrebe. Konačni test je kada vas istog dana kontaktira osoba koja vas izluđuje. Nađite snage da ignorišete poruku.

Novčana strana: Iako sezona Bika (od 19.) stavlja fokus na vaše zajedničke finansije, puni mesec 26. je vrhunac za vaše lične resurse. Dozvolite sebi da primite ovo obilje bez preispitivanja svoje vrednosti.ŠKORPIJA

April je za vas namenjen pronalaženju održivih rutina. Radi se o pronalaženju ravnoteže između poslovnog i privatnog života kada zapravo živite na poslu. Tako je teško, ali obećavamo da vredi. Mladi mesec 11. pada u vašem svakodnevnom mlevenju i savršen je trenutak da se zaista založite za zdraviji način života. Tada se vaša vladajuća planeta Mars 23. seli u Rak povećavajući i vašu radoznalost i vašu želju za lutanjem. Kako to putovanje iz snova možete pretvoriti u stvarnost pretvarajući ga u putovanje na prstima? Vreme je da započnete sa spletkama. Pun mesec 26. je u vašem znaku, pa se počastite. Šta vam treba, a da vam niko drugi ne može dati?

Ljubavni horoskop: Sezona Bika počinje 19. i za vas je ovo sve o vezama. Ali ne onako kako ste očekivali. I sa Venerom u Biku zaista se osećate voljeno i cenjeno od partnera, ali takođe se osećate kao da ste upali u kolotečinu. Kako možeš da oživiš stvari? Koristite puni mesec u svom znaku 26. da potvrdite šta vam zaista treba.

Novčana strana: Sa Marsom u vašem sektoru dugova i poreza do 23. marta, rešavate najteži deo dobijanja zakupa, sticanja zajma ili planiranja budžeta za projekat uređenja kuće. Taman kada mislite da ne možete sebi priuštiti san, novac dolazi dok se Mars povezuje sa Jupiterom 17. marta. Čuda se dešavaju!STRELAC 

April je za vas, Strelce, podeljen u dva veoma različita perioda. Prvi deo meseca (sezona Ovna) sav je sunčan. Bez obzira provodite li dodatno vreme sa svojom decom, idete li na neke turbulentne sastanke ili duboko u kreativni projekat, osećate punu živost proleća! Uživajte dok možete - naročito oko mladog meseca 11. Jednom kada sezona Bika započne 19. aprila, stižu pljuskovi (i oni sivi dani) i sve što radite je da radite. Kako možete da optimizujete svoju rutinu kako biste poboljšali ne samo svoj posao, već i svoje zdravlje? Pun mesec 26. prilika je da se odmorite i odmorite od svakodnevnog žrvnja.

Ljubavni horoskop: Kao što je pomenuto, sezona Ovnova je za vas sva romantična i rizična, vrhunac mladog meseca je 11. maja. Ali ako je ono što tražite posvećeni partner, to bi moglo biti teže pronaći. Ako ste već udružili partnere, vaša osoba je verovatno u pokretu i teško će je utvrditi ovog meseca, posebno posle 19. kada stvari postanu zauzete i za vas.

Novčana strana: Vaš novčani tok je bio potpuno pod kontrolom ove godine, zbog čega bi mogao biti šok kada se Mars 23. marta preseli u Rak, skrećući vam pažnju na probleme sa kreditima ili dugovima. Možda dogovor koji ste dobili na tom zajmu za automobil ipak nije bio tako neverovatan. Stvari će se konačno rešiti, ali tek nakon mnogo pregovora. Počnite da upućujete te pozive odmah!JARAC

Koliko god želite da izađete i uživate u toplijem vremenu i svetlosti na kraju tunela ove pandemije, stalno zapinjete kod kuće. Bilo da je reč o gradnji kuće, produženoj poseti tazbina ili putovanju kod mame, izgleda da ne možete da izađete napolje. Srećom, kada sezona Bika započne 19. godine, vratite se nekim rekreativnim aktivnostima. Čak i frizbi sa psom u parku u ovom trenutku zvuči neverovatno! Do punog meseca 26. osećate društveni utorak dok se već pitate kada ćete sledeći put dobiti priliku za zimski san.

Ljubavni horoskop: Stvari su bile prilično stabilne u vašoj vezi (ili ste živeli svoj najbolji slobodni život), ali to se sve menja kada Mars pređe u vaš partnerski sektor 23. marta. Pripremite se za sukobe koje ste izbegavali da isplivaju na površinu sa puno emocionalnih kasnih ćaskanja. Ako preživite narednih šest nedelja, vaša veza će samo ojačati.

Novčana strana: Godina 2021. je zaista vaša godina štednje. Ponekad se osećate kao da zgrćete novac, a neki drugi osećate se kao da nikada nećete dostići svoje finansijske ciljeve. Na primer: Za mlad Mesec 11. slavite konačno štedeći taj depozit samo da biste shvatili kada sezona Bika započne 19. da treba da počnete da razmišljate o fakultetskom fondu za svoju decu.VODOLIJA 

Trenutno je svima potrebna vaša pažnja ili je bar takav osećaj. Sa planetama koje se gomilaju u Ovnu i vašem sektoru komunikacija, poštansko sanduče je stalno puno i vaš BFF zove šest puta dnevno zbog svog nedavnog raskida. Iskoristite mladi mesec 11. da biste postavili neke strože granice oko svog vremena. Ne osećajte se krivim što ste rekli „Ne uznemiravaj!“ Sezona Bika počinje 19. i mogla bi da donese velike promene u vašoj životnoj situaciji. Bez obzira na to optimizujete li kućnu kancelariju ili se doslovno spakujete za preseljenje u drugi grad, ništa ne ostaje isto.

Ljubavni horoskop: Akciona planeta Mars koja donosi vrućinu u vaš odnos između većeg dela meseca, postižete više akcije nego što imate dugo vremena. Iako živite svoj najbolji život dok igrate teren, 17. ste spremni za obavezu nakon prvog sastanka. Možda je ozbiljno preopterećenje.

Novčana strana: Ogroman trenutak za vašu karijeru stiže sa punim mesecom u Škorpiji 26. septembra. Seme koje ste posadili na mladom mesecu u oktobru cvetaju i konačno dobijate zasluženo priznanje. Iako se ovo finansijski neće isplatiti tek kasnije ove godine, sada ste dobili zamah da nešto izgradite.RIBE 

Kako april počinje, svi ćete povećati svoju imovinu i uživati u obilju koje dolazi s njom. Kroz mladi mesec 11. ništa ne smeta ovom načinu života. Ako želite bocu prirodnog vina, dobićete bocu prirodnog vina. Jednom kada sezona Bika započne 19., vaš raspored počinje da se popunjava i shvatate da ništa od ovog bogatstva ne znači ništa ako ne možete da upravljate svojim vremenom. Sva budžetiranja i zakazivanja isplaćuju se pri punom mesecu 26. kad dobijete savršenu ponudu za pohađanje kursa ili bekstva.

Ljubavni horoskop: Ako ste u vezi, vaš partner je ovog meseca i vrlo zauzet i vrlo štedljiv. Oštro je razmišljanje o obilju! Ako ste slobodni i osećate se van mreže, stvari se za vas romantično zagrevaju kada Mars 23. uđe u rak.

Novčana strana: Za mlad Mesec 11. - posle nedelja sređivanja bankovnih izvoda i izmirivanja starih dugova - želite da ostavite sve svoje prošle finansijske greške. Ali ne tako brzo! 16. i 17. morate platiti poslednje od strahovitih medicinskih računa ili konačno rešiti ko šta duguje sa bivšim cimerom. Tek tada možete zaista početi ispočetka.


Povezane objave
  1. Najbolji načini samopomoći prema zodijaku Najbolji načini samopomoći prema zodijaku
  2. Astrološka mapa seksa Astrološka mapa seksa
  3. Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku
  4. Wellness horoskop Wellness horoskop
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top