coverfitness

Horoskop za kraj 2020.

facebook-share twitter-share pinterest-share

Horoskop za kraj 2020.

Već odavno smo konstatovali da 2020. godina spada u red onih – ne ponovilo se. Za one koji žude za novim početkom, decembar je stigao. Sezona Strelca je u punom jeku do 21. Reč je o sezoni praznika prepunih prelaza, popustljivosti i dobrih vesti. COVER otkriva šta je poslednji mesec u godini pripremio za svaki od 12 zodijačkih znakova.


OVAN

Sanjajte na veliko. Ceo decembar otkriva da jačate svoje ambicije i posvećujete se osobi koja želite da budete. Bez obzira da li se vraćate u školu, umrežavate ili osvežavate svoj CV, ovaj mesec je savršen za jačanje vaših profesionalnih snova. Kako planirate da ostavite svoj pečat? Emotivni pun mesec u Raku 30. decembra najavljuje opuštanje oko kuće i porodice. Pustite stvari s ljubavlju i ostavite prošlost tamo gde joj je mesto; budućnost je ta koju treba da stvarate.


BIK

Decembar je koncentrisan na brige o poslu - u čemu ste prilično vešti. Pomračenje Sunca sredinom meseca može da izmami trnovite teme (pomislite na dug, osiguranje, investicije itd.), ali su neophodne za dugoročni prosperitet i stabilnost. Moćna sjajna povezanost 21. dana ističe vaš javni sektor ugleda i karijere, verovatno označavajući povećanje odgovornosti i vidljivosti tokom sledećih nekoliko godina. Pozvani ste da definišete svoju svrhu i počnete zamišljeno da negujete svoje nasleđe - bez pritiska!


BLIZANCI

Vetrovi promena mogu biti jaki, ali su nam potrebni kao zamajac. Decembar vas budi novim načinom razmišljanja. Pronicljivo pomračenje Sunca sredinom meseca sugeriše okretanje novog lista oko dinamike odnosa. Sa zrelim susretom Saturna i Jupitera koji se događa u vašem sektoru višeg značenja, to je signal da proširite vidike obrazovanjem, putovanjima ili duhovnošću. Istražite svoj put, postavljajte pitanja i uvek pogledajte iza zavese.


RAK

Život nije uvek savršena slika, i to je u redu. Decembar vas podstiče da iskoristite priliku i poradite na ne baš lepim stvarima. Pomračenje Sunca u vašoj kući obaveza moglo bi označiti radikalni pomak oko brige o sebi i obavljanja svakodnevnih obaveza. Šta zaista zaslužuje vašu energiju i vreme? Poslednja nedelja u mesecu stavlja stvari u perspektivu, započinjući novu eru hrabrosti i radikalne iskrenosti dok dočekujete 2021. Dosta je zadržavanja, vreme je za transparentnost i autentičnost.


LAV

Decembar pojačava vrućinu. 14. decembra, duboko pomračenje Sunca predlaže puštanje starih strasnih projekata (ili ljubavnih odnosa) kako bi nova inspiracija mogla da procveta i proširi se. Važno je napomenuti da se velika povezanost događa u vašem sektoru odnosa jedan na jedan, što ukazuje na novu stvarnost oko partnerstava koja počinju 21. Može doći do pritiska da se posvetite nečemu ili nekome - profesionalnom ili ličnom - što će se osetiti tokom sledećih nekoliko godina. Ko čini da se osećate najbolje? Verujte svom stomaku i identifikujte svoje bezuslovne sisteme podrške.


DEVICA

Spremni za promenu tempa? Decembar vas izbacuje iz zone komfora, ali vi ste više nego spremni. Pomračenje Sunca 14. obeležava novo poglavlje u kući i životu; možda se selite, reorganizujete ili se vaša porodična struktura nekako menja. Sjajna povezanost 21. decembra predlaže nove standarde oko vašeg zdravlja i rutine. Budite spremni da oprostite sebi i prihvatite brigu o sebi dok 2021. godine krenete na holistički put.


VAGA

Pomračenje Sunca 14. nagoveštava nagli novi početak oko vašeg svakodnevnice kao što je odlazak na posao i vaše rutine, ili možda nešto što uključuje braću i sestre ili komšije. Budite fleksibilni, nemojte žuriti i čuvajte se prebukiranja! Dana 21. decembra očekujte veliku promenu načina razmišljanja, posebno oko samoizražavanja i romantike. Možda postoji pritisak da se ozbiljno pozabavite nečim što je nekada bilo slučajno. Bilo da je to pretvaranje hobija u posao ili pretvaranje u vezu - slušajte svoje instinkte i odbijte da se nagodite.


ŠKORPIJA

Decembar postaje malo ličan. Postoje nijanse magnetizma i povezanosti, zahvaljujući Veneri u vašem znaku. Pomračenje Sunca u vašem novčanom sektoru signalizira da će vaš bankovni račun i imovina biti glavni fokus u narednih nekoliko meseci - ali ne dozvolite da vas to poseduje! Velika povezanost se dešava u najdubljem delu vašeg grafikona 21, što ukazuje na ažuriranje i posvećenost vašem ličnom životu i porodici. Usredsredite se na stabilizaciju sada da biste mogli da uživate u blagodati koja stiže 2021. godine.


STRELAC

Promena je jedina konstanta. Decembar je posebno vredan pažnje za Strelce, naglašen motivacionim pomračenjem Sunca u vašem znaku sredinom meseca. Ova lunacija signalizira da se vaš koncept sopstva nekako stavlja na test; možda se vaš identitet ponovo rađa iz pepela. Planete koje se kreću napred ukazuju na porast produktivnosti, posebno uključujući strastvene projekte i svakodnevnu rutinu. Godina 2021. obećava da ćete biti zauzeti, pa pronađite malo vremena za zabavu.


JARAC

Potapšite se po leđima, Jarčevi. Kako se godina završava, deo pritiska se podiže, zahvaljujući marljivom Saturnu koji je 17. marta izašao iz vašeg znaka. Toliko ste naučili u proteklih nekoliko godina - sada to možete da upotrebite. Introspektivno pomračenje Sunca gura brigu o sebi u prvi plan: Odvojite vreme za opuštanje i odmor pre dolaska vaše užurbane sezone. Uzvišeno okupljanje Jupitera i Saturna 21. decembra signalizuje novi stav i posvećenost koji uključuju bogatstvo i vrednost. Investirajte, ali ne usudite se zaboraviti da se počastite.


VODOLIJA

Vi ste šefovi, Vodolije. Decembar povećava vašu samosvest. Pomračenje Sunca Strelca 14. signalizira promenu u vašim društvenim mrežama i profesionalnim ciljevima. Tada sjajna konjukcija u Vodoliji stiže na solsticij, pružajući vam priliku da osvežite i preusmerite svoju putanju. Ovo zrelo okupljanje u vašem znaku nagoveštava radikalno novo poglavlje u vašem životu, dugoročni rast i prosperitet ako se zalažete za svoje ciljeve. Ko želite da budete 2021. i posle? Sada je vreme da razmislite.


RIBE

Fokusirajte se na ispunjenje, a ne na filere. Decembar vas poziva da se posvetite svom ličnom životu i unutrašnjem svetu. Ubedljivo pomračenje Sunca u vašem sektoru karijere sredinom meseca ukazuje na to da se jedno poglavlje iskristališe, a drugo započinje. Šta vam zaista greje dušu? Sjajna povezanost 21. decembra signalizira nove standarde i odgovornosti oko brige o vašem mentalnom carstvu. Sada je vreme da prepoznate samoponižavajuća ponašanja i prepišete lek za to. Meditirajte, pišite, čitajte i sanjarite što je više moguće.


Povezane objave
  1. Dizajnerski trendovi u enterijerima za 2020. Dizajnerski trendovi u enterijerima za 2020.
  2. Najbolje iPhone aplikacije za 2020 Najbolje iPhone aplikacije za 2020
  3. Najbolji načini samopomoći prema zodijaku Najbolji načini samopomoći prema zodijaku
  4. Astrološka mapa seksa Astrološka mapa seksa
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top