cover citati

HOTEL BABE – iskusite drugačiju viziju luksuza u Beogradu

facebook-share twitter-share pinterest-share

HOTEL BABE – iskusite drugačiju viziju luksuza u Beogradu

Koliko god mnogima srpska prestonica bila siva i tmurna, postoje skriveni dragulji koji ukazuju da je Beograd svet. Mesto gde ćete pronaći jedan intiman i beskrajno ugodan dom, gde je izvrsnost i poziv i obećanje onima koji teže za drugačijim načinom života.

Bejb hotel luksuzni je butik hotel i kulturno središte smešteno na Senjaku, otmenom kvartu Beograda prepunom istorijskih znamenitosti, raskošnih bašta i modernih vila koje oduzimaju dah. Bejb hotel idealno je mesto za beg od užurbanog gradskog života. Hotel je ispunjen posebnim šarmom, toplim ambijentom, elegantnim dekorom i mirnim sobama. U neposrednoj blizini hotela nalaze se Beogradski sajam, Beograd na vodi, Titov muzej i Hyde Park.

Bejb hotel je hotel za savremenog putnika koji voli da kombinuje izvanrednu uslugu i moderan komfor: luksuzno predvorje, ugodan salon, ukusnu hranu i ostale hotelske sadržaje.

Moderne i prostrane sobe autentičnog stila sa najudobnijim francuskim krevetima pružaju harmoniju i povišenu udobnost. Konforan i moderan apartman, koji zauzima ceo poslednji sprat, nudi očaravajuć pogled i nestvarne panoramske prizore grada.


DOŽIVI BEOGRAD NA DRUGAČIJI NAČIN

Mesto gde se ljudi okupljaju sa zadovoljstvom i gde je trošenje vremena pravi užitak.

Moderna zgrada 21. veka sa kontrastom unutrašnjosti apartmana koji su prostrani, upotpunjeni stilskim nameštajem, antikvitetima i dodirima mističnog Balija koji nude usluge koje će osigurati mir i spokoj svih gostiju i mogućnost da se doživi Beograd na Beogradaki način uz jedinstveni, luksuzni smeštaj. Bilo da dolazite na par dana ili na par nedelja, da li zbog uživanja ili poslovnog puta, a želite da se osećate kao kod kuće, ništa ne može zameniti osećaj zadovoljstva i spokoja kada zakoračite u naše apartmane sa svim hotelskim uslugama. Locirani u luksuznom delu Beograda u blizini Beograda na vodi i Hyde parka, Bejb apartmani se izdvajaju po svom kvalitetu i prekrasnom pogledu. Da bi osigurali nezaboravno iskustvo, svaka soba ima obezbedjen deo za ručavanje. Nezamislivo veliki prozori omogućavaju da lobi hotela bude prepun svetlosti i time postigne kontrast izmedju modernog i antičkog.

KOD KUĆE U BEOGRADU

Boravak u Bejb hotelu znači doživeti Beograd kao pravi Beogradjanin. Smešteni na najautentičnijem i najmističnijem delu Beograda ovih 6 moderno uređenih soba zajedno sa Bejb apartmanom nude sve pogodnosti veličanstvenog okruženja sa mogućnošću da se gosti u Beogradu osećaju kao kod svoje kuće. Za sve vas koji želite da istražite Beograd naš konsijerž će sa vama podeliti najautentičnije, najneobičnije, skrivene adrese i u zavisnosti od vaših želja predložiće vam mesta samo onda kada je siguran da će ispuniti vaša očekivanja.

To nije preporuka za svakog gosta, to je preporuka specijalno za vas. Skriveno utočište za one koji žele biti slobodni da uživaju u Beogradu sa porodicom ili sa prijateljima. Kod kuće u Beogradu sa Beogradom na vodi i Kalemegdanom u susedstvu.


SALON LEPOTE & TERETANA

Zaboravite na umor i stres ili vremenske neprilike, ugodite sebi. Radno vreme salona i teretane je od 09h do 21h uz neophodnu rezervaciju termina. Ekskluzivna masaža cilja sve mišićne i energetske puteve, fokusirajući se uglavnom na vaša najosetljivija područja u cilju opuštanja mišića, relaksacije i održavanju mladosti i zdravlja. Ako vam je potreban kreativan stilista koji će vam ponuditi neverovatne boje, šišanje i oblikovanje kose u opuštenoj, prijateljskoj atmosferi, ne tražite dalje od Bejb frizerskog salona. U našem salonu koristimo L’Oreal-ovu najkvaliteniju liniju za kosu Kerastase.


photo: Hotel Babe

Povezane objave
  1. Beograd u očima svetskih travel blogera Beograd u očima svetskih travel blogera
  2. Lego Apple Park Lego Apple Park
  3. Hotel u Plavoj laguni Hotel u Plavoj laguni
  4. 10 hotela koji su van domašaja običnog turiste 10 hotela koji su van domašaja običnog turiste
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top