coverfitness

IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA

facebook-share twitter-share pinterest-share

IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA

 

Trendovi modnih pista koje možemo dodati dekoru naše kućeNeki od najboljih modnih brendova na svetu pokazali su nam svoje adute i trendove za predstojeću jesen / zimu 20. Vreme je da se osvrnemo na top kreacije koje su defilovale modnim pistama i prihvatimo esenciju trendova koje bismo mogli primeniti i u enterijeru svoje kuće!


 

Tako je, ruže se vraćaju, a nije prolećna sezona, već jesenja. Ovi zavodljivi i neprolazni cvetovi će biti svuda u kolekcijama za jesen/ zimu 20. Romantizam povezan sa ovim cvetom biće u svakom projektu enterijera vrhunskih dizajnera u svetu. Ako želite da je dodate svom kućnom dekoru, kako bi bilo da oživite crvenu, klasičnu boju za ružu i dodate malo atraktivnog zelenila velikih listova?


 

Naizgled, lažna koža se vratila u modu da bi bila u kontrastu sa svilom i drugim mekim i sjajnim tkaninama, stvarajući savršenu ravnotežu između grube i meke teksture. Kada je u pitanju uređenje doma, kožna presvlaka je vaš najbolji izbor, pogotovo kada je uparen sa sjajnim pomoćnim stolovima ili drugim dodacima kao što su atraktivni tepisi. To je savršen trend za moderan, ali udoban ukras za jesen / zimu 20!


 

‘Be-dazzed’ moda viđena je svuda na Londonskoj nedelji mode 2020. U stvari, metalik je trend već duže vremena i u modi i u dekoru enterijera, a nastaviće se i u narednoj sezoni. Sjajni i metalk luksuz i sofisticiranost biće pravila u vašem domu. Unesite bogatstvo 60-ih u svoj dekor sa mesinganom stolicom ili čak pomoćnim stočićem. Ove godine napravite glamur u svome domu!

 

 

Neutralna boja će biti veliki trend sve do kraja 2020. godine, ne samo u modi, već i u dekoru kuće. Koji je bolji stil da se koriste neutralni trendovi nego srednji vek? Dekor vašeg doma možete učiniti upečatljivim akcentima od drveta i mesinga među tapacirom od belog pliša ili crne kože. Ako želite da dodate pop boju, na raspolaganju vam je široka paleta živopisnih komada iz srednjeg veka koji možete dodati i svom dekoru!


Kao boja, lavanda predstavlja odanost i kao ulje podstiče opuštanje. U ovoj novoj deceniji sve je u skladu sa sobom, opuštanju od stresa svakodnevnog života, pa koja bolja boja za upotrebu od lavande? U uređenju doma koristite je na zidu svoje spavaće sobe ili u omiljenoj fotelji i naići ćete na jedan od najvećih trendova 2020. godine!


 

Igra sa ‘paternima’ je ključna ove godine! Nijedan projekat ne može to bolje objasniti od eklektičnog doma Chainsmokers dizajniranog od Peti Lau, gde ćete naći mnoštvo boja i dezena pomešanih zajedno kako biste pronašli savršenu ravnotežu sofisticiranosti, mladolikosti i luksuza. Takođe je tu savršen moderan komad iz srednjeg veka, koji će se savršeno uklopiti sa bilo kojom dizajnerskom intervencijom ručne dorade.


photo: Web

Povezane objave
  1. ST MARTINS SCHOOL - Fabrika modnih čuda ST MARTINS SCHOOL - Fabrika modnih čuda
  2. Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019 Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019
  3. Sa piste na crveni tepih Sa piste na crveni tepih
  4. Psihologija i moda: Ko želite da budete? Psihologija i moda: Ko želite da budete?
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top