cover citati

IJADA STUDIO - ručno livena umetnička dela iz Beograda

facebook-share twitter-share pinterest-share

IJADA STUDIO - ručno livena umetnička dela iz Beograda

Ako se pitate šta pokloniti Vašoj omiljenoj ženskoj osobi za 8. mart, ne gledajte dalje od IJADA STUDIJA!

Ijada studio je mala radionca ručno livenih sveća koja je proizašla iz matične firme Ijada Mineralogie. Tim čine dve sestre i njihova mama, idejni tvorci Ijada grupe kojoj se nedavno pridružio vajar. Skulpturalne sveće su ručno livene u Beogradu od Cera Alba belog pčelinjeg voska i predstavljaju minijaturna umetnička dela visoke estetke vrednosti. Za custom sveće je zadužen vajarski deo tima te se sveće mogu raditi po želji naručioca.

Sveće dolaze u nekoliko oblika - Venera (originalni), školjka i oblak. Veoma popularni luksuzni dodaci domu, možete ih videti na profilima influensera i poznatih, a njihova prefinjenost odlikuje se upravo u oblicima, kao i nežnim bojama. 

Podržite i Vi domaću proizvodnju! Zapratite Ijada Studio na @ijada_studio, i učestvujte u tekućem giveaway-ju na našem Instagram profilu za priliku da osvojite SET IJADA STUDIO SVEĆA.

photos: ijada_studioPovezane objave
  1. 5 sjajnih poklona za ljubitelje kafe 5 sjajnih poklona za ljubitelje kafe
  2. Nova kampanja za Sisters Code Atelier torbe Nova kampanja za Sisters Code Atelier torbe
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top