cover citati

Ishrana dobija veoma personalizovan oblik

facebook-share twitter-share pinterest-share

Ishrana dobija veoma personalizovan oblik

Zbrka u ishrani, nova tehnologija i "moć mene" pokreću personalizovanu ishranu u mainstream


Ono što stavljamo u svoja tela - bilo da je u pitanju hrana, piće ili suplementi - nikada nije bilo više I pažljivije ispitivano. Mnogi veruju da je ovaj laserski fokus  na to odakle naša hrana dolazi I kakav je njen nutritivni sadržaj doveo do porasta vegetarijanstva, izbegavanje mlečnih proizvoda, uvođenje bezglutenskih žitarica i rastućeg trenda dijeta  kakve su npr. keto, paleo i slično. Bez sumnje je postali smo zdraviji.


Dijete na bazi biljne ishrane su u porastu, transparentnost i održivost pune naslove medija, a rasipanje hrane je prošlost. Sve dobre stvari, zar ne?


Lekari, istraživači i naučnici se slažu: "Od postanka, pitali smo se koja nam je hrana prava. Vremenom smo počeli da unosimo mnogo ugljenih hidrata, previse loših masnoća u odnosu na one dobre ... jednog dana jaja su dobra, sledećeg su loša. Uprkos svim dijetama koje poznajemo, stvarnost je da postoji jedno preovlađujuće pitanje: “ Koja hrana nam zaista odgovara? ''


Ulazimo u doba personalizovane ishrane, gde nauka i tehnologija mogu diktirati šta je hrana za nas - ne samo za upravljanje težinom, već, što je još važnije, upravljanjem našim sveukupnim zdravljem i dobrobiti.


Povezane objave
  1. Vatromet ukusa – najskuplja hrana na svetu Vatromet ukusa – najskuplja hrana na svetu
  2. Ti si ono gde jedeš Ti si ono gde jedeš
  3. Meringa sa šljivama Meringa sa šljivama
  4. Savršen uskršnji obrok: jagnjeći kotleti u salsi od mente Savršen uskršnji obrok: jagnjeći kotleti u salsi od mente
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top