coverfitness

#JFACTOR, nova SS21 LIU JO kampanja (VIDEO)

facebook-share twitter-share pinterest-share

#JFACTOR, nova SS21 LIU JO kampanja (VIDEO)

U smislu komunikacije, putovanje brenda LIU JO nastavlja se tragovima njihovih vrednosti i sada dolazi u novoj, energičnoj i pozitivnoj dimenziji koja se metaforično oslanja na slovo J i njegovu izražajnu „moć“.

Tri nivoa - nivo brenda, nivo proizvoda, a zatim nivo poruke - žive zajedno u kampanji koja u ključne reči prevodi glavne sadržaje svog identiteta i naglašava jedinstvenu snagu izvanrednog, kaleidoskopskog sastojka - #JFactor. Zapravo, Jo, Jeans i Joy su tri različita, ali komplementarna elementa tog posebnog „J“ faktora, amblemi pozitivnog, savremenog stava koji je u sezoni SS21 savršeno oličen novim oglašavanjem, posebno u digitalnoj i smart dimenziji.

liu jo 2021 kolekcija

photo: LIU JO

liu jo 2021 kolekcija

photo: LIU JO

Lica #JFactor-a su Abby Champion, Ajok Madel i Zuf Capelli, koje su portretirali Mert & Marcus, a koji su već mnogo puta sarađivali sa italijanskim brendom. Glumačka ekipa ponovo postaje internacionalna i namerno odlučuje da bude glas „radosne“ vibracije povezane sa energijom italijanskog stila, što dokazuju i video sadržaji koji se kroz veštu alternaciju engleskog jezika poigravaju sa konceptom #JFactor.

Junak u središtu priče je denim, bezbroj lica, sa svojim raznolikim licima, kao dokaz stila koji identifikuje vlastiti stvarni DNK u toj neponovljivoj indigo tkanini.

Povezane objave
  1. Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019 Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019
  2. Sa piste na crveni tepih Sa piste na crveni tepih
  3. LIU JO – modni vesnici proleća LIU JO – modni vesnici proleća
  4. LIU JO slavi 25. rođendan uz Kendall Jenner LIU JO slavi 25. rođendan uz Kendall Jenner
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top