Ada Mall

JLO zaštitno lice GUESS & MARCIANO i ovog proleća

facebook-share twitter-share pinterest-share

JLO zaštitno lice GUESS & MARCIANO i ovog proleća

Ovog proleća, američki brend GUESS ?, Inc. s ponosom predstavlja glumicu, pevačicu, plesačicu, preduzetnicu, filantropkinju i modnu ikonu Jennifer Lopez kao zašitno lice nove reklamne kampanje.

Kampanja, čiju art direkciju potpisuje Paul Marciano, glavni kreativni direktor GUESS-a, Inc., i snimljena je kroz objektiv fotografa Tatiane Gerusove u Santa Moniki, Kalifornija, i prikazuje upečatljivu seriju fotografija koja ističe Jenniferinu lepotu. Niz kolornih i crno-bijelih imidža utelovljuje klasični holivudski stil s raspuštenom kosom u samouverenim pozama nasuprot kalifornijskim smirenim palmama i plažama u pozadini.

"Oduševljen sam što sam ponovno dočekao Jennifer za drugu kampanju s GUESS-om i Marcianom. Jennifer nastavlja pomerati granice u muzičkoj, modnoj i filmskoj industriji i predstavlja sve što GUESS Girl jeste - samouverena, senzualna avanturistkinja. Ova kampanja potencira Jenniferinu prirodnu lepotu i prikazuje upravo zašto se slavi kao istinska ikona. "- Paul Marciano

„Kad god radim kolaboraciju, uvek pomislim na lik koji mogu da igram i budem. Sjajno smo se zabavljali radeći to s ovom kampanjom. Vibe je ovaj put bila mešavina italijanske filmske zvezde iz 60-ih, pomešane s Madonom iz 80-ih, pomešane s Sofijom Loren. Toliko je zabavno ući u lik i ostvariti to. "- Jennifer Lopez.

 Photo: PROMO / PR

 

Povezane objave
  1. Dženifer Lopez u petoj deceniji fatalnija no ikad Dženifer Lopez u petoj deceniji fatalnija no ikad
  2. Dženifer Lopez izbacila novi parfem PROMISE Dženifer Lopez izbacila novi parfem PROMISE
  3. J-LO i AROD predstavili novu kolekciju naočara J-LO i AROD predstavili novu kolekciju naočara
  4. GUESS predstavio prazničnu kampanju GUESS predstavio prazničnu kampanju
To Top